Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket
Musikinstrumenter

Musikinstrumenter

Vi forhandler alle typer af musikinstrumenter. Eftersom at vi selv står for importen af vores musikinstrumenter, kan vi sikre dig en god kvalitet til meget lave priser, som ikke ses andre steder. Selvom vores priser er meget lave, forsøger vi altid at give dig den bedste service. Vi ønsker at du ved at handle ved os får rigtig meget for pengene. Så det er ikke uden grund at vores musikinstrumenter er meget populære i hele Danmark.

Hurtig og nem levering af musikinstrumenter

Uanset om du køber et musikinstrument, tilbehør eller lydanlæg så kan vi altid levere hurtigt direkte til dig eller til dit lokale posthus. Vores leveringstid er blot 1-2 hverdage, så det går meget hurtigt fra du har bestilt dit musikinstrument eller udstyr til du har det med posten. Hvis du skulle have brug for hjælp, så er vi altid klar til at give dig den bedste service. Du kan bare ringe eller skrive til os.

Alt i guitarer og guitartilbehør

Vi har et godt udvalg af el-guitarer og akustiske-guitarer. Af alle vores musikinstrumenter, så sælger vi absolut flest guitarer, dette er et meget pouplært instrument, da det altid bliver brugt i rock, pop og så videre. En akustisk guitar er også meget nem at spille på alle steder, så det er jo helt klart en populær løsning for begynderen. En el-guitar er den perfekte løsning til dig der gerne vil spille rock, vi har nogle rigtig gode pakkeløsninger med guitar og tilbehør, som er rigtig gode til begynderen og den øvet. Udover guitarerne så har vi også alt i tilbehør til guitar.

Masser af basser og udstyr

I vores store bas kategori finder du både el-basser og akustiske-basser samt alt i tilbehør til basguitar, bl.a. strenge, forstærkere, tasker, kasser, kabler, remme, stemmere og så videre. En bas eller basguitar, som den også bliver kaldt, giver en dyb lyd, og er et musikinstrument, som man finder i stort set alt musik. Vi sælger både basser til begyndere og øvet bassister. Hvis du er interesseret i at komme i gang med at spille bas, kan vi anbefale dig en af vores el-bas pakkeløsninger.

Strygeinstrumenter og andre strengeinstrumenter

Hovedkategorien Stryger er meget omfattende, du finder selvfølgelig vores strygeinstrumenter, det vil sige violiner, celloer og kontrabasser, men du finder også de såkaldte "Andre strengeinstrumenter", det vil sige mandoliner, banjoer, ukuleler samt dobroguitarer. Vi et udvalg af gode instrumenter til meget billige priser, vi har valgt de bedste instrumenter ud, og købt stort hjem af dem, så du får dem til meget lave priser. Derudover så kan vi også tilbyde det billigste tilbehør og udstyr. Du kan se hele denne kategori ved at klikke her.

Alle blæseinstrumenter direkte til dig

Vi forhandler alle blæseinstrumenter, det vil sige alle de populære træblæsere og messingeblæsere. Du kan få et godt overblik over alle vores blæseinstrumenter, ved at klikke her på vores blæseinstrument kategori. Som alle vores andre musikinstrumenter kan vi også med vores blæseinstrumenter, på grund af egen import, tilbyde dig god kvalitet til meget lave priser. Vi har selvfølgelig også et godt udvalg af tilbehør og udstyr til blæseinstrumenter.

Musikinstrumenter med tangenter

I denne hovedkategori har vi samlet alle vores musikinstrumenter med tangenter, det vil sige keyboards (både musik keybaords og midi-keyboards), el-klavere (også kendt som digital klaver) samt vores harmonikaer. Under disse tre kategorier findes der også tilbehør til disse tangentinstrumenter. Vi har fundet det bedste frem til begynderen, så du nemt, hurtigt og billigt kan komme i gang med at spille. Tag et kig i på disse instrumenter, ved at klikke her. Der er helt sikkert også noget for dig.

Trommer og slagtøj

I vores slagtøjskategori finder du vores trommesæt, precussion og alt i trommeudstyr og tilbehør. Trommer bliver brugt i alt musik, og det er et musikinstrument, som også er meget populært tilbegynderen. Vi har både udstyr til begynderen og den mere øvet. Derudover så har vi også et rigtig godt udvalg af perkussion er meget populært til skoler, børn og selvfølgelig også til at give noget ekstra til populært musik. Du kan se hele vores tromme og slagtøj gruppe her.