Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket
Lys & effekter

Lys & effekter

I denne kategori finder du alle vores lysshow-effekter og tilbehør hertil. Vi har godt et udvalg, som kan give dig et flot diskolys eller et stemningsfuldt lysshow til dit band, orkester, stand-up, solo-artister m.m.

Lysshow til disco og live-musik

Vi sælger forskellige lys-effekter så der både er det rigtige udstyr til discolys og lysshow til live-musik. Vi har samlet alle lys-effekter i én kategori, for at du kan få det bedste overblik. Vælg nedenstående kategori med lyseffekter for at se alt vores lysudstyr. I de andre kategorier finder du kvalitets-tilbehør til dit lysshow.

Lys og Effekter

Hos DanGuitar tilbyder vi produkter af højeste kvalitet, og da vi selv importerer varerne, kan vi tilbyde dem til en billig pris. Vores kundeservice er her for at hjælpe dig. Vi har produkter til både begyndere og professionelle. Uanset om du leder efter en røgmaskine til koncerten eller strobelys til festen, kan vi altid levere direkte til dig eller dit lokale posthus. Med vores korte leveringstid får du varerne hurtigt, og hvis du har brug for hjælp, er vi altid klar til at give dig den bedst mulige service. Ring, chat eller send os en mail.

Lyseffekter er for alle

Lys nattemørket op med fantastiske effekter fra diskolampen. Der er flere forskellige indstillinger, og muligheder for at opnå den effekt, der passer bedst til øjeblikket. Leder du efter en enklere løsning, der giver storlyseffekt, eller du leder måske efter en lys-bar, der tilbyder et fedt lysshow, som du kan synkronisere med musikken? Vi har flere forskellige modeller med unikke specifikationer, find din favorit! Hvis du vil organisere en større fest eller længere koncert, er moving heads en perfekt løsning. Vi har mange forskellige lamper til flere typer begivenheder, så du kan tilpasse det efter, hvad dine behov. Ekstremt lys, hurtige og præcise bevægelser præger vores moving heads. Du kan også vælge strobelys og laserlys for at løfte festen yderligere op. Kontakt os, hvis du er i tvivl om hvilke lyseffekter, du har brug for til dit arrangement.

Stemningsfuldt lys

Hvis der er en ting, der sætter stemningen i mørket, er det lyseffekter. Vi har flere farver, der passer godt sammen med resten af ​​vores lamper. De er farveintensive, men har samtidig et lavt strømforbrug, hvilket giver langtidsholdbarhed. Lyseffekterne kan bruges indendørs såvel som udendørs. Vær kreativ og find de perfekte farvekombinationer til festen, campingpladsen eller øg hyggefaktoren på altanen.

Tilpas dit lyssæt

Vil du have mere kontrol over dit lyssæt? DMX står for digital multiplex interface, og er en kontrol, der bruges til at tilpasse belysning og effekter til et større publikum. DMX giver dig mere præcis kontrol over din LED-belysning, og giver mulighed for at tilpasse dine lysarrangementer fra noget så simpelt som at tænde dit hjemmebelysning i en vis tid, til at designe et professionelt belysningsspil til
en koncert. Nogle gange kaldes det også DMX 512, da du kan styre op til 512 kanaler. Find lys og effekter hos os på Danguitar.