Loading

Indspilning

Du finder her alt vores udstyr til optagelse af stemme, lyd og computermusik. Du finder midi-keyboards, USB-lydkort, mikrofoner, mikrofonudstyr, studiomonitorer, mixere og USB-guitarer. Vi guider dig om de mange muligheder for gratis software / programmer til at optage tale, lyd og musik direkte på din pc. Vores produkter er designet, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at optage direkte på din pc. Det kræver stadig, at du har et godt kendskab til pc-opsætning.

Stort udvalg til optagelse af musik og lyde!

I denne optagekategori finder du alt vores udstyr til optagelse af stemme, lyd og musik til din computer. Her finder du et bredt udvalg med alt hvad du har brug for, så du nemt kan optage direkte lyd til din pc. Vi tilbyder alt fra: Audi-interfaces, midi-keyboards, software, håndholdte optagere, studiomixere, studiomonitors, indspilningsløsninger, lydstyring og akustik. Et vigtigt produkt til optagelse er at eje et USB-lydkort. Vi har et stort udvalg af USB-lydkort, som du kan slutte til din pc for at optage instrumenter og sange. Ved at bruge dette lydkort kan du også oprette forbindelse til et af vores USB-MIDI-keyboards, der forbindes via USB-porten. Dette keyboard kan bruges til at aktivere lyde i et lydprogram på din computer. Hvis du vil have den bedst mulige kvalitet af din optagelse, anbefaler vi også at tjekke vores softwarekategori. Her finder du musik og optagelsesprogrammer til MAC og PC. Det er programmer, der fremmer kreativitet, og det gør det lettere at optage din egen musik. Hos DanGuitar har vi også flere typer og modeller af håndholdte optager, hvor du nemt kan optage lyd og sang, uanset hvor du er. Vi sælger både optagere, der kun optager lyd, men også optagere, der optager både lyd og video. Så hvis du vil begynde at optage lyd, stemme og musik, er du kommet til det rigtige sted med vores store udvalg.

Få dit eget hjemmestudie nu!

Så hvis du vil optage din stemme eller andre lyde, behøver du stort set kun at have et USB-lydkort og en mikrofon. Hvis du vil lave din egen musik i et hjemmestudie, kan du bruge USB-lydkortet, hvor du kan tilslutte en mikrofon, guitar, bas eller lignende. For at gøre arbejdet endnu lettere for dig anbefaler vi, at du også har nogle studie-skærme for at få god lyd, når du arbejder med optagelser.

Billige priser på optageudstyr

Hos os får du dermed mulighed for at indspille din egen musik og stemme meget billigt. Det betyder derfor, at du kan få dit eget hjemmestudie til en unik lav pris. Vi har et stort udvalg, hvor vi har udvalgt de bedste produkter, hvor du får mest for pengene, og du hurtigt og nemt kan komme i gang.
Køb alt hvad du har brug for til at optage musik og lyde hos os!


Hos os har vi fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge de rigtige produkter til dig, når vi har så stort et udvalg af produkter til optagelse derhjemme. Men vi hjælper altid, hvis du har spørgsmål, og du kan nemt returnere og bytte varer til andre produkter, hvis du ønsker dette. Siden 2002 har vi arbejdet med musikinstrumenter og tilbehør online. Vores salgsteam består af erfarne musikere, der har viden om musikinstrumenter, indspilning og udstyr. Således garanterer vi god service, hvor vi lover at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvilke produkter du skal vælge, så du får den bedste lyd og musik optaget.