Loading

Trommer & percussion

Vi har et bredt sortiment af trommer og slagtøj. Det drejer sig om almindelige trommesæt, trommesæt til mindre børn, cocktail-trommesæt og trommer til marchbrug. Vi forhandler også en lang række rytmeinstrumenter – percussion, som bruges i latinamerikansk musik (Cuba, Jamaica og Brasilien) og samtidig er velegnede til undervisning i børnehaver, på skoler og musikskoler. Derudover har vi også en masse tilbehør såsom bækkener, stativer, trommestikker, skind, m.m.

Trommesæt og trommer

Trommer og trommesæt bruges i al slags musik. Et trommesæt består som regel af en stortromme, en lilletromme, en hi-hat (to bækkener monteret sammen), en eller to trommer (kaldet tam tammer, eller blot tam'er), en gulv-tam, et eller flere bækkener og nogle gange også forskelligt percussion-udstyr. Mange har selvfølgelig også flere trommer til deres trommesæt, det er som regel tam'erne man har flere af. Som begynder-trommesæt kan vi anbefale et 5-dels trommesæt, hvilket indeholder ovenstående trommer.
I vores sortiment finder du det bedste udvalg af trommesæt: almindelige trommesæt, børne-trommesæt, el-trommesæt, cocktail-trommesæt osv. Du kan se hele vores udvalg her i trommesæt-kategorien.

Alt i tilbehør til trommer

For at kunne spiller på trommer har man behov for tilbehør. Det kan være trommestikker, trommestol, bækkener, stortrommepedaler, stativer, koklokker, trommenøgler, trommeskind, trommetuner til at stemme dine trommer med osv. Vi har alt i trommetilbehør. Ved køb af trommesæt er noget af tilbehøret ofte med i prisen, men det er selvfølgelig oplyst ved varen, hvis det hele er med. Også undervisnings-DVD'er og lærebøger (nogle med tilhørende CD), både til nybegyndere og mere øvede trommeslagere, kan du finde hos os. Du finder det hele i kategorien trommer/slagtøj.

Percussion – det bedste udvalg

Percussion-udstyr bruges i mange forskellige sammenhæng. Det bliver meget brugt til skolebrug, da børn nemt og hurtigt kan få en god lyd ud af det, og dermed spille rytmer – også i sammenhæng med andet musik eller andet percussion-udstyr. I alle musikgenrer bruges percussion-instrumenter til at give mere rytme, dynamik og fylde til musikken. Derudover bliver percussion-instrumenter også brugt som hovedinstrumentet i nogle musikgenrer. Vi har alt i percussion-instrumenter, f.eks. tamburiner, æg-shakers, cabasaer, guiros ("franskbrød"), kastagnetter, claves (rytmepinde), triangler osv. Du finder det hele i vores småpercussion-kategori.

Alle de andre slagtøjsinstrumenter

Foruden almindelige trommesæt, el-trommesæt og små-perkussion, fører vi også større perkussioninstrumenter og slagtøj som f.eks. bongo-trommer, chimes, congatrommer, koklokker, blocks, xylofoner, metallofoner, cajons m.m.

Trommer og slagtøj – topkvalitet meget billigt

Som du nok allerede har opdaget, har vi meget lave priser. Grunden til at vi kan tilbyde disse unikke, billige priser på vores trommer og slagtøjs-udstyr skyldes, at vi selv står for importen af meget af vores slagtøj. Det vil sige at vi ofte køber produkterne direkte fra fabrikken og dermed får de absolut bedste priser – til fordel for dig. Vi bruger meget tid på altid at finde de absolut bedste produkter, så kvaliteten er i top. Vi laver altid tests af vores produkter, for at sikre, at vores leverandører overholder vores kvalitetskrav.