Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Pedaler / Effekter

I denne gruppe finder du effekterpedaler til el-bas. Effektpedaler er også noget, man bruger til bas, men det ved du selvfølgelig allerede. Som bassist skal du have de fedeste effekter, man kan få i pedal-form, og dét skal DanGuitar.dk hjælpe dig med.

17 vare(r)

Effektpedaler til bas

En el-bas har godt af både overdrive, distortion og fuzz... EQ er naturligvis næsten uundværligt, og chorus er altid rart at have.

... Du er bassist, så du ved det naturligvis godt... En dyb, rumlende bas er fed, men bassistens liv bliver bare sjovere og lyden federe, når du kan forme din bas-lyd og og lege med effekter til din bas-guitar. Der er ingen grænser for, hvilke effekter du kan bruge til din bas, men det er til gengæld vigtigt, at du bruger en pedal, som er konstrueret til bas, for ellers kan der godt gå vigtige frekvensområder tabt i effekt-pedalen. Af effekt-pedaler til bas kan nævnes overdrive, distortion, chorus, flanger, (auto-)wah, DI og naturligvis bassens konge-effekt: Fuzz!!! En pedal til bas kan byde på alverdens effekter, og du kan endda være heldig at finde en enhed med multi-effekt hvis du er til den slags.

DI pedal til bas

Forstærkere til el-bas har ofte en udgang til at DI - altså "direct in" til mixerpult eller PA-anlæg, men med en pedal eller dedikeret box har du mulighed for at forme din lyd lidt mere detaljeret i den retning, du gerne vil have den. Derfor bør du overveje en forforstærker eller preamp til bas, hvad enden den så er i pedal-form eller anden form for effekt. Der er flere muligheder for at få en fed DI pedal eller pream til el-bas, og du vil være glad for, at du har gjort dig dén overvejelse og investeret i at kunne gå DI med din bas via pedalen eller DI-boksen!

Boutique pedaler til bas

Hos DanGuitar.dk finder du effekt-pedaler i alle prisklasser, og vi har selvfølgelig også effekter til bas i den fede ende af skalaen, hvor du får mere, end "blot" en billig lyd-effekt. Vi har også eksklusive og individuelle effekter til bas, og hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon, så skal vores bas-kyndige medarbejdere gerne hjælpe med at finde den helt rigtige bas-effekt til dig.

Tilbud på pedaler til el-bas

På DanGuitar.dk's side med effekter til bas finder du ofte gode tilbud på i forvejen billige pedaler, så det er en side, som er værd at besøge, når du er på udkig efter en fed og billig pedal til din el-bas.

Returret

DanGuitar.dk er et let og uproblematisk sted at købe sine effekt-pedaler til bas. Vi giver dig en god fortrydelsesret, så du indenfor fine rammer kan udbytte din returret, hvis din nye bas-pedal mod forvetning ikke lever op til dine krav eller ønsker.