Loading

Tasker & kasser

En god mandolintaske eller -kasse er nærmest en nødvendighed. Heldigvis er det en investering, som du kommer billigt til, da mandolinen i kraft af sin størrelse ikke kræver særligt meget materiale til sådan en mandolinkasse eller -taske. Vi har kasser og tasker til mandolin og banjo. Så er du interesseret i en mandolintaske eller en banjokasse, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til unikke billige priser.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En taske til din mandolin

Fordelen ved en mandolin-taske er, at den er let at transportere, og at en taske i ét eller andet omfang også er lavet af et bøjeligt og sammenklappeligt materiale, så mandolintasken nemt kan pakkes væk, når du ikke bruger den. En taske til din mandolin kan du også have på ryggen ved brug af de medfølgende stropper - som enhver anden rygsæk eller gigbag. En mandolintaske til din mandolin yder også stadig en god beskyttelse, så en taske til din mandolin er en perfekt balancegang imellem en billig og praktisk genstand, som stadig kan yde god beskyttelse imod stød og slag på landevejen og i øvelokalet.

Beskyttelse til din mandolin

En taske eller en kasse til din mandolin yder, som du kan se her, god beskyttelse. Især en mandolintaske har samtidig nogle gode muligheder for at medbringe andet og mere end selve mandolinen, mens der i en kasse til mandolinen godt kan være begrænsede muligheder for at medtage en tuner, nogle noder eller et rigt udvalg af plektre til at spille på din mandolin.

Skal du have en mandolin-kasse?

Kassen til mandolinen er et nummer kraftigere end taskerne plejer at være. Ud over at yde bedre beskyttelse mod hård påvirkninger som stød og slag, er en mandolinkasse også mere stabil imod vrid og trykpåvirkninger. En kasse til din mandolin yder også en bedre "klimaskal", som modvirker kraftige udsving i temperatur og luftfugtighed, som godt kan være hårde for din mandolin, hvis den ikke er i en kasse eller subsidiært i en taske.