Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Historien om DanGuitar

Er du ny her på siden, eller selvom du måske har handlet med os masser af gange, så kan det stadig være, at du gerne vil vide, hvad DanGuitar.dk egentlig er for en størrelse. Her kommer vores historie i korte glimt:


Den spæde start

Allerede i 2002 startede Thomas Svendstrup sin virksomhed med salg af guitarstrenge og andet tilbehør. Det skete med udgangspunkt i værelset hjemme hos forældrene, hvor Thomas stadig boede på dét tidspunkt.

I 2004 voksede den Internet-baserede butik ud af børneværelset og fik lokaler i Grenaa på Kannikegade 9, og så kom der for alvor gang i tingene. DanGuitar udvidede nemlig med sit eget mærke indenfor strenge - DG Strings. Udvalget blev også allerede samme år udvidet med salg af musikinstrumenter, og så var grunden lagt til en af Nordeuropas største aktører på markedet.

Dét førte til, at der er i 2005 kom både lyd- og lysudstyr på hylderne, og i 2006 begyndte DanGuitar.dk at importere sine varer direkte fra fabrikkerne.


Større lokaler

Da de bynære lokaler efterhånden var blevet for små, flyttede virksomheden i 2008 til væsentligt større rammer på Korsgade 22 - stadig kun en lille gåtur fra Grenaas historiske centrum - men nu med et lager på 800 kvadratmeter, og pallereoler i tre etager. Et mindre kontor var der også plads til, hvor der kunne tænkes store tanker og laves god service til kunderne. Her fortsatte DanGuitar.dk med at vokse, til der igen blev brug for større og bedre faciliteter.

Musikforretning på Rugvænget

Kalenderen skrev nu 2014, da vi flyttede ind i vores nuværende domicil på Rugvænget 1 - stadig i Grenaa. Her blev der igen udvidet rent pladsmæssigt, så vi nu kunne boltre os på hele 2.000 kvadratmeter lager, showroom og kontor.

Her på Rugvænget har vi nemlig nu et stort showroom, med udstilling af en meget stor del af vores varesortiment, og vi har allerede fra starten kunnet mærke, at det store showroom og vores gode fysiske rammer for butikken trækker kunder og musikinteresserede til fra hele landet. Nu kan man nemlig prøve alt, hvad vi har til salg, og hvis det ikke lige er udstillet, finder vi gerne det frem, som kunderne gerne vil have lov at røre ved, før de køber.

Bag facaden gemmer vi nu på et stort lager med pallereoler i tre etager eller mere, og vi har lyse og venlige kontorlokaler med gode medarbejderfaciliteter. Kaffemaskinen er et populært mødested, og et dejligt køkken har vi også i personalestuen.

DanGuitar.dk's stærke sider

Det er vores førsteprioritet, at kunderne har en god oplevelse ved at handle hos os. Dét får kunderne blandt andet ved, at vi altid sørger for en hurtig og smertefri levering.

Vi er nu 25 højt kvalificerede medarbejdere til at hjælpe vores kunder, og når du henvender dig til os, møder du altid en venlig og forstående medarbejder, som kan hjælpe med netop din forespørgsel. Der er altid hurtigt svar på enhver henvendelse, og dét gælder både på mail, i telefonen - eller når vi modtager beskeder via vores chat-funktion på hjemmesiden.

Vi tager ansvar