Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Rejse/børne-western-guitar

Selvom guitaren er mindre, er der ingen grund til at gå på kompromis. Derfor har vi samlet vores bud på, hvordan din rejseguitar eller guitaren til den kommende generation af guitarister skal se ud. Der findes børneguitarer og rejseguitarer med mindre skalalængde eller med en mindre krop. Brug vores rådgivning!

22 vare(r)

En rejse/børne guitar har rigtigt mange fortrin og meget få ulemper. Ved at forkorte strengelængden på den traditionelle western-guitar har man udviklet en guitar, som er nemmere at tage med på tur, og som er mere håndterbar for børn og unge.

Hvad er en rejse/børne western-guitar?

Kort fortalt så ligger strengelængden på en fuld størrelse western-guitar mellem 650 mm og 628 mm, mens strengelængden på en rejse/børne western-guitar ligger mellem 620 mm og 571 mm. Den kortere strengelængde på rejse/børne western-guitaren gør det muligt, at lave en mindre guitar, som med hensyn til klang, konstruktion og materialevalg er en fuld gyldig western-guitar. Den er bare mindre. Du ofrer måske en smule volumen, men til gengæld får du en børne western-guitar, som den unge guitarist langt bedre kan håndtere og spille på, og du får en western-guitar, som du nemt kan tage med dig uanset hvordan du rejser, eller hvor du skal hen.

En rejse guitar til den rejselystne guitarist

Hvis du er en guitarist, der er meget på farten, så er det ofte ikke muligt at slæbe rundt på en større guitar. Heldigvis giver rejse-/børne guitaren dig den lyd, som du er vant til, uden de større modellers vægt og dimensioner.

Uanset om du rejser i bil, fly eller tog, eller du skal spille flere steder på en dag, så vil det være mere bekvemt med en rejse western-guitar. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal nøjes med en mindre klang. Udvalget af rejse western-guitarer er i dag så stort, at man kan finde lige den type og kvalitet, som man skal bruge. Lige fra gode prisbillige begynder rejse western-guitarer til udsøgte håndbyggede rejse western-guitarer lavet af verdens mest velrenommerede guitarbyggere. I DanGuitars udvalg af rejse western-guitarer kan du både finde jumbo, folk og dreadnought modeller. Du kan finde forskellige modeller med gran, mahogni, ceder eller koa dæk, og du kan vælge om rejse wester-nguitaren skal have pickup eller om rejse western-guitaren skal være uden pickup. Du bestemmer helt selv.

Hvad med en rejse/børne-western-guitar til den unge guitarist?

Rejse/børne western-guitarens mindre krop og kortere strengelængde gør børne western-guitaren til et fremragende valg til børn, som gerne vil spille guitar. Den kortere strengelængde gør at trækket på strengene og afstanden mellem guitarens bånd er mindre, hvilket gør guitaren nemmere at spille på. Hos DanGuitar anbefaler vi at kigge på en rejse/børne western-guitar til den unge guitarist, som søger en guitar, som er mere velegnet til rytmisk akkord og fingerspil end en traditionel spansk guitar.