Loading

Tilbehør

Vi har et rigt udvalg af tilbehør til musikeren på lager, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du mangler. Vi ligger Nummer 1 på Trustpilot, fordi vi elsker glade og tilfredse kunder.

Det rigtige tilbehør, og tilbehør som fungerer efter hensigten, er utroligt vigtigt for enhver udøvende musiker. Uanset om du spiller guitar, bas, trommer eller keyboard og klaver, så er det vigtigt at du er omgivet af det tilbehør, som du skal bruge. Guitarister skal bruge plektre, strenge og tunere, mens strygerne skal bruge harpiks, skulderstøtter og buer. Pianisterne skal bruge alskens tilbehør, der spænder fra sustain pedaler til hovedtelefoner og noder, mens trommeslageren skal bruge dæmpepuder, trommestikker og skind. Ja, alle musikere skal bruge tilbehør for at udøve vores hobby. Tilbehør som du kan finde hos DanGuitar.

Alt vores tilbehør finder du her. Vi har et bredt udvalg, som består af mange varer vi selv importere, for at få Danmarks billigste priser. Så vi kan give dig god kvalitet til spot priser i egne og kendte mærker. Kig de forskellige kategorier igennem, og du kan sikkert finde noget tilbehør, som er interessant for dig.