Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket
Cello

Cello

Dette klassiske, italienske strenginstrument har været uundgåelig ved mange store klassiske koncerter og har været en fast bestanddel hos mange symfoniorkestre, når man skulle fremføre de store numre med pondus. En dyb klang kendetegner de fire strenge, der stemmes C-G-D-A, og besidder en oktav dybere end bratschen. Uundværlig i en ægte strygekvartet.

Opblomstring i renæssancen

Celloen blev umådeligt populær i renæssancen i det italienske samfund, hvor instrumentet vandt indpas i befolkningen, og i 1700-tallet vandt strengeinstrumentet mere terræn i det europæiske miljø, hvor kvaliteten af strengene var blevet anseeligt forbedret. På den måde var vejen banet for en finere og højere lyd end hidtil opnået.

Forskellige 'roller'

Der blev tilføjet yderligere ændringer til celloen, men fra omkring år 1750 og frem er der ikke blevet foretaget synderligt mange ændringer, og celloens udformning med størrelse og tuning er den samme som i dag. Netop af den årsag har celloen påtaget sig mange 'roller' gennem tiden, da den både kan spille sammen med kontrabassen i den dybe afdeling, som mellemstemme eller endda som solostemme med mange udfoldelsesmuligheder.

Adskillelige muligheder

Celloen har gennem tiden været benyttet af mange forskellige mennesker og i mange forskellige musikgenrer. Celloen har været brugt af de klassiske komponister, men har også vundet indtog i de mere gængse musikgenrer som jazz, swing og endda heavy metal musikkens verden. Om den har været underlægning i filmmusik eller haft en fremtrædende rolle i et orkester, så har den været højt elsket af mange.

Et sikkert køb hos os

Hos os går du ikke forgæves, hvis du har tænkt dig at investere i en cello. Skal det være til det professionelle sammenspil eller blot ved fritidssyslerne, så er vi leveringsdygtige i mange forskellige modeller og det nødvendige tilbehør dertil. Du kan både finde det sikre nybegyndervalg eller satse på en professionel udgave, hvor der ikke er sparet på noget.

Celloer i høj kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på nogen punkter. Vores modeller er solidt håndværk med god klang tilsat kræsen for de mange detaljer. Det forskellige udvalg byder på variationer, der passer til de mindste og voksne, og samtidig medfølger mange nødvendigheder, hvis du virkelig ønsker at engagere dig i dette berømte instrument.

Meget spændende tilbehør

Ved de mange forskellige celloer, du kan købe hos os, medfølger mange af det nødvendige tilbehør, der ikke er til at komme uden om for en rigtig cellist. Påmonterede strenge, bue og flot taske medfølger, når du foretager dit køb hos os. Desuden lover vi at gennemgå din cello inden vi sender den til dig.

Gennemtjek af din cello

Vi gennemgår din cello før den bliver sendt hjem til dig. Vi kontrollerer, om celloens stol er monteret korrekt, vi stemmer strengene for dig og giver buen en omgang harpiks. Dernæst placeres celloen på en palle af en fragtmand, så vi er sikre på, at din cello kommer sikkert hjem til dig.

Intet skal mangle

Udover vores store udvalg af celloer i god kvalitet, så man vi varmt anbefale de forskellige tilføjelser til din cello. Vi sælger nemlig også harpiks til buen komplet med tilhørende klud. Endvidere er vi leveringsdygtige i flotte stativer i forskellige udformninger og praktiske tunere med forskellige funktioner og i diverse faconer og design.

Samlet løsning

Hvis du gør dig tanker om at blive den næste store cellist, så ligger vi uden tvivl inde med den rette cello eller noget fra vores store lager af tilbehør til en fornuftig pris til dig. Vores service og levering er i højt niveau hos os, hvad angår service, levering og kvalitet.


Vi tilbyder dig den bedste service:
Celloerne bliver inden afsendelsen klargjort, hvor stolen bliver placeret, strengene bliver monteret og buen får harpiks.