Loading

Højtalere

Denne musiske transducer blev opfundet af danskeren Peter Laurids Jensen i år 1915 i USA. Højtalerens sindrige sammensætning af bittesmå komponenter har i snart 100 år været den uundgåelige medhjælper, når den rene akustiske lyd skulle tilsættes elektrisk energi og videre omdannes til lyd. Højtaleren er blevet forbedret lige siden, og dens sejrsgang er endnu ikke ophørt.

Genlyd i kvaliteten

Vi har samlet et bredt sortiment af højtalere og kvalitetstilbehør, hvor du sikkert vil finde stor fornøjelse ved at tjekke vores mange forskellige udgaver Thornton og Omnitronic højtalere ud, der af mange får tommelfingeren vendt opad, når valget skulle tages af den rette højtaler til den givne lejlighed. Du kan endvidere også finde aktive højtalere, monitors og andet tilbehør hos os.

Få dit budskab igennem på forskellige faconer

Vi vil selvfølgelig give dig kyndig vejledning, når du skal have fundet dig den rette højtaler. Om det så drejer sig om den almindelige til sangeren eller yderligere fremhævelse af et givent instrument, er vi parate til at give dig et indblik i vores forskellige højtalere, hvor vi også kan levere højtalere skabt til guitar og bas.

Liv din fest op

Ved køb af en af vores højtalere kan vi garantere dig at sætte gang i festen ved forstærkning af din yndlings musik. Lyden bliver gengivet fyldigt med den rette mængde bas, der samtidig giver mulighed for serieforbindelser, så du rigtig kan blive festens midtpunkt. Tag et dyk ned i vores brede udvalg, hvor du kan finde alt fra den praktiske transportable højtaler til det store lydanlæg.

Lydniveau til begivenheden

Vi er leveringsdygtige med alt fra den lille hobby-højtaler, hvor det er skærmydsler med den lyden derhjemme, der leges med, til de større diskoteks-anlæg til den professionelle DJ. Ved mange af vores modeller får du desuden nødvendige kabler og ekstra mikrofoner til. Tag et nærmere kig i vores detaljerige beskrivelse af produkterne.

Den rette lyd til musikeren

Går du med drømmen om at optræde på scenen, så kan vi varmt anbefale en af vores aktive højtalere af høj kvalitet, hvor du uden større besvær kan isætte mixer, kabler, mikrofon og instrument, og så er du kørende uden større dikkedarer. Vores selvimporterede højtalere sikrer en høj kvalitet, men til en billig penge, der bliver leveret til din dør inden for 1-2 hverdage.

Dj'ens foretrukne

Skal du derimod stå for den musiske underholdning til festen med dine yndlings kunstnere, så ligger vi inde med flotte PA monitors. Som altid er vores modeller brugervenlige, og er lige til at i gang med. Nu slipper du for det besværlige bindeled i en forstærker og kan let tilkobles mixeren eller det musiske udstyr.

Din komfort er i fokus

Mange af vores modeller er udført i robust plast med tilhørende 'fødder', så de kan etableres på mange vandrette overflader. Endvidere besidder flere af vores modeller også holder i bunden til ophæng på stativer - som vi også kan levere til dig. Lav en serieforbindelse og så er du klar til at det store foredrag i salen eller spille hele hallen op.

Den rette løsning til dig

Vores kyndige vejledere er altid parat til at bistå dig med den rette vejledning, men vi har også skræddersyet diverse pakkeløsninger, så du ikke skal gøre dig mange spekulationer om, hvorvidt du gør det rette køb, da vi har gjort forarbejdet for dig. Her kan du være sikker på at finde alle de nødvendige bestanddele til lige netop dig.

Der skorter ikke på noget

Er du vært til et sportsstævne, har du samlet hele lokalbefolkningen til møde eller skal du simpelthen ud at spille? Vi klæder dig på til alle tænkelige lejligheder, hvor der er vigtigt at få sit budskab igennem. Højtaleren er måske efterhånden en gammel opfindelse, men den er bestemt kommet for at være behjælpelig ved øgningen af lydstyrken.