Loading

Kontrabas

Dette bombastiske strygeinstrument kan spilles enten siddende på en tabueret eller opretstående, enten spilles den med en bue eller slås an med fingrene. Specielt i Danmark har kontrabassen vundet anseelse takket være jazzmusikanter som Niels-Henning Ørsted Pedersen og Hugo Rasmussen. Kontrabassen udgør ofte 'bunden' i diverse orkestre takket være dens dybe klang.

Historisk genkendelighed

Kontrabassen er blevet noteret helt tilbage til 1500-tallet, hvor den har været genkendelig i forhold til andre instrumenter, da proportionerne er markant mellem hals og krop. Den kan danne den rungende baggrund i et band eller agere rytmesektion i et jazzorkester. Der er blevet udviklet forskellige spilleteknikker gennem tiden sammen med den rivende udvikling instrumentet har gennemgået siden den har nået sin nuværende form i dag.

Utallige måder at spille på

En kontrabassist kan som nævnt vælge, at spille med en bue - der kan være af tysk eller fransk stil - hvor fransk bue minder om dem fra andre strygeinstrumenter, mens den tyske bue giver et fastere greb. Endvidere har forskellige udøvere opfundet en 'slapping' teknik, hvorved man 'slår' strengene an, så man opnår en hurtigere måde at spille på, og derved får man mange spillemuligheder med en kontrabas.

En kontrabas til lejligheden

Har du hang til rytmesektionen i musikken kan vi varmt anbefale at spille på en kontrabas. Instrumentet har vundet indpas i mange forskellige gængse musikgenrer gennem tiden

Robust kontrabas

Vores kontrabasser er alle godt håndværk med medfølgende bue og foret taste, så du rigtig kan give dig i kast som ægte kontrabassist. Har du først besluttet dig om, at du skal investere i en kontrabas, kan vi garantere en af de bedste priser på markedet, men uden at der slækkes på kvaliteten.

Det nødvendige udstyr

Har du foretaget dit valg om, at du gerne vil købe en kontrabas, så kan vi varmt anbefale at tage et kig i vores spændende tilbehør, hvor vi er leveringsdygtige i kontrabasstrenge og flotte stativer, plus vi også har instruktions-dvder, så du kan komme godt i gang med at spille på din kontrabas, om det så er som klassisk jazz kontrabassist eller som funky medspiller.

Høj service fra start til slut

Som en ekstra ydelse uden ekstra omkostninger sørger vi for, at din kontrabas kommer gennem vores kvalitetskontrol. Her vil vi gøre vores ypperste for, at stolen placeres korrekt, strengene bliver strammet op og buen får påført harpiks. Men vi sikrer os også, at din kontrabas kommer sikkert og hurtigt hjem til dig.

Supplement til din kontrabas

Intet skal mangle hos os, hvis du vil gøre dig forhåbninger om, at benytte din kontrabas i lang tid. VI sælger også harpiks med tilhørende klud og diverse tuningsapparater, hvor du kan vælge imellem forskelligt design og funktioner. Skal du ud og spille koncert, kan vi også klare en kasse til din kontrabas med blødt for og af høj kvalitet.

Gør et kup

Hos os gør vi meget ud af vores produkter, og den gode pris sikrer vi ved egen import, men af den grund er kvaliteten stadig i højt niveau, og vores service bliver udført af professionelle folk, så du er sikret et godt køb af en kontrabas eller noget fra vores store lager af tilbehør. 


Vi tilbyder dig den bedste service:
Kontrabasserne bliver inden afsendelsen klargjort, hvor stolen bliver placeret, strengene bliver monteret og buen får harpiks.