Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Handelsbetingelser

For at du trygt kan handle hos os, ønsker vi at give dig de bedste handelsbetingelser, gode betalingsmuligheder, hurtig levering, fuld returret, 2 års reklamationsret og en god persondatapolitik.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig med et smil.

Betaling:

Du kan her i vores webshop betale med:

  • Dankort, Visa, MasterCard og Maestro (0,- DKK i gebyr)
  • MobilePay (0,- DKK i gebyr)
  • Elektronisk faktura til offentlig institutioner (med EAN-nummer)
  • Bankoverførsel (Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen)
  • ViaBill - køb nu betal senere

Reservation af beløb ved køb med betalingskort og MobilePay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller MobilePay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på det valgte betalingskort. (Dette gælder dog ikke Dankort.)
Reservationen foretages for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og der er dækning på kortet.
Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen helt automatisk.
Varigheden af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af bank/kortudsteder.
Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din bank/kortudsteder, da det kun er din dem, der kan ophæve reservationen.

Ved betaling med betalingskort, vil betalingen først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Dine betalingskort-oplysninger bliver sendt krypteret med den såkaldte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Derfor kan du helt trygt og sikkert handle hos os.

Afbetaling via ViaBill:

Der betales ikke renter, men et fast månedligt gebyr afhængigt af den valgte/tilbudte kredit, så det er nemt og gennemsigtigt hvad lånet vil have af omkostninger, så længe kontoen er i brug. Så snart det lånte beløb er tilbagebetalt, så opkræves der ikke yderligere månedsgebyrer.

Du kan således selv bestemme, hvor omkostningerne for lånet, afhængigt af om der tilbagebetales over 1 eller 24 måneder – Du kan med andre ord til enhver tid indfrie lånet.

Op til 2.000 kr. på under 1 år: 0 kr. i månedligt gebyr.
Op til 2.000 kr. efter år 1: 29 kr. i månedligt gebyr.
Op til 4.000 kr: 59 kr. i månedligt gebyr.
Op til 8.000 kr: 119 kr. i månedligt gebyr.
Op til 10.000 kr: 149 kr. i månedligt gebyr.
Op til 15.000 kr: 219 kr. i månedligt gebyr.
Op til 20.000 kr: 289 kr. i månedligt gebyr.


Det vil sige at hvis du køber under 2.000,- kr.,og afbetaler inden for et år, så er det helt uden gebyr og renter.

Levering til hele Danmark:

Du kan under hver vare se, hvad varen vejer. Du betaler fragtprisen ud fra din ordres samlede vægt. Forsendelsen koster fra 39,00 DKK til højst 99,00 DKK. til hele Danmark.
Leveringstiden for hele Danmark er blot 1-2 hverdage på lagervarer, fra du har afgivet din bestilling, til du modtager den med GLS, DAO eller fragtmand. Vi gør opmærksom på, at en lagervare mod alt forventning godt kan være udsolgt. Hvis dette er tilfældet, vil du snarest blive kontaktet herom, men dette er dog meget meget sjældent.
Bestiller du inden kl. 15.30 på hverdage, bliver din ordre sendt afsted samme dag.
Din ordre bliver leveret af GLS eller DAO – dog bliver store/tunge varer leveret på en palle af en fragtmand fra Transportgruppen. Der vil under varens beskrivelse være oplyst, hvis en vare bliver leveret med fragtmand.

Afhentning

Ved bestilling i webshoppen, kan du også vælge, at du ønsker, at afhente din ordre direkte hos os i vores butik, som har adressen: Rugvænget 1, 8500 Grenaa. Når din ordre er klar til afhentning, vil du modtage en e-mail. Vores butik har åbent mandag til fredag fra kl. 9.30 til 17.30 og lørdag fra kl. 9.30 til 14.00.

Fortrydelsesret og ombytning:

Du har 30 dages fuld returret på alle varer, der bestilles i vores webshop, gældende fra den dag, du modtager varen. Når vi har modtaget og godkendt varen, refunderes købesummen til din konto indenfor få dage. Hvis du har betalt med betalingskort, vil beløbet blive ført retur dertil. Hvis du har betalt via bankoverførsel, skal du huske at vedlægge dit registreringsnummer og kontonummer. Ønsker du at få ombyttet varen til en anden vare, skal det blot skrives i returskemaet. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Ved varer, som ikke kan sendes almindeligt retur med posten, kan du kontakte os, og vi vil hjælpe dig med forsendelsen.
Varer der returnes eller skal ombyttes, kan sendes til vores adresse, afleveres på vores adresse eller du kan nægte modtagelse.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, eller original emballage mangler eller er beskadet, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Reklamationsret

DanGuitar.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles DanGuitar.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende sendes eller afleveres for reparation eller ombytning til vores adresse. Husk at vedlægge en kopi af kvittering, samt en besked om, hvad varen fejler. Vores adresse er: DanGuitar, Rugvænget 1, 8500 Grenaa

Har vi modtaget en vare fra dig pga. fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, kan du kontakte os på info@danguitar.dk eller telefon 86 32 32 86. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Persondatapolitik

Ved bestilling skal dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse oplyses. Disse oplysninger skal bruges til levering af din ordre samt til fremsendelse af ordrebekræftelse og leveringsstatus.
Ingen personlige oplysninger, der registreres på DanGuitar.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Vi registrerer og videregiver dog de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Alle informationer transmitteres eller opbevares ikke krypteret, men bliver opbevaret på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos DanGuitar.dk. Personoplysningerne registreres hos DanGuitar.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos DanGuitar.dk er Thomas Svenstrup. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Sikker betaling:

I forbindelse med betaling med betalingskort bruges en sikker krypteret metode gennem et godkendt webshopsystem, så alle betalingsdata kun sendes via en sikker linie, og aldrig bliver gemt ved os.

Cookies/logstatistik

Der benyttes cookies på DanGuitar.dk. Disse bliver først og fremmest brugt til at gemme, hvilke varer du har bestilt. Det er derfor vigtigt, at du har aktiveret cookies i din browser, når du handler på DanGuitar.dk
Du kan altid slette gemte cookies på din computer igen.
Logstatistik bruges på DanGuitar.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra og hvor de forlader websitet etc. På DanGuitar.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Firma-information:
DanGuitar Rugvænget 1 8500 Grenaa Tlf.: 86 32 32 86
E-mail: info@danguitar.dk

CVR.nr.: 26 62 67 49
Ejes af: Thomas Svenstrup
DanGuitar har eksisteret siden år 2002