Loading

Barytonhorn

Et barytonhorn er også kendt som et baritone horn. Et barytonhorn findes med 3 eller 4 ventiler. Vi forhandler Dimavery barytonhorn i den bedste kvalitet, og vi sælger dem til en unik lav pris. Du får rigtig meget barytonhorn for pengene. Dimaverys barytonhorn har drejeventiler, hvilket sikrer hurtig og sikker respons.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Et barytonhorn er måske det mest spændende instrument blandt messingblæserne, og barytonhornet kan være et endog særdeles alsidigt instrument, når du behandler dit barytonhorn på den rette måde og med god baryton-teknik!

Hvad er et barytonhorn?

Et barytonhorn har meget til fælles med et euphonium, men et baritonhorn har en smallerede boring. Barytonhornet er en messingblæser, som er udviklet i Tyskland i midten af 1800-tallet, og barytonhornet har meget til fælles med sine fætre og kusiner blandt tubaerne og trombonerne. Barytonhornet kan endog spille linier, som er skrevet og noteret for trombonen - med de begrænsninger, der følger af, at barytonhornet ikke har nogen slide.

Transponerer et barytonhorn

Ja, som udgangspunkt er barytonhornet et transponerende instrument. Barytonhornet er stemt i Bb, og når man spiller barytonhorn, bevæger fingrene sig stort set som på en trompet, men barytonhornet spiller en oktav lavere, og lyden er derfor en anden.

Hvor finder jeg et barytonhorn?

Jo, du finder selvfølgelig dit nye barytonhorn her hos os på DanGuitar.dk, hvor vi altid gerne vil fortælle dig mere om valget af dit barytonhorn. I orkstret finder du barytonhornet blandt messingblæserne, og et barytonhorn er en fast del af besætningen i et messingorkester. Barytonhorn kan også indgå i big-bandmusik eller i de store symfoniorkestre.

Billigt barytonhorn

Hos DanGuitar.dk har vi selvfølgelig barytonhorn på lager, som matcher dine ønsker til den mest fordelagtige balance mellem pris og kvalitet. Aldrig har et godt barytonhorn været billigere!