Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Børne spansk guitar

En god start er afgørende for et langt liv med musik. En spansk guitar i børnestørrelse er en god begyndelse, for den er forholdsvis let at spille på. Strengene er blødere og størrelsen gør, at den er let at sidde med. Vi tilbyder nogle gode børneguitarer til skarpe priser.

24 vare(r)

Den spanske guitar er værdsat for sin enkle, klare lyd og ensartede klang, som kun nylonstrenge kan give. Uanset om du lige er begyndt med at lave musik, eller om du allerede er en dygtig guitarist, så er der helt sikkert en plads til dette fantastiske instrument i din musik.

Den spanske og nylonstrenget guitar tager enhver guitarist tilbage til det grundlæggende i musikken. Ligesom på den moderne akustiske western-guitar, så forstærkes lyden af strengen af dækket, og vibrerer videre gennem kroppen. Det der gør den spanske guitar anderledes er, at alle seks strenge er lavet af nylon og metalomspundet nylon. Da strenge på den spanske guitar er baseret på nylon, og er spændt med en lavere spænding end på stålstrengs guitarer, så kan guitarens hals laves helt i træ, og den indvendige afstivning kan være lettere.

Den spanske guitar er et godt sted at starte for den nystartede begynder guitarist. For små hænder kan en spansk guitar i fuld størrelse undertiden være for svær at håndtere. Derfor kan vi tilbyde spanske guitarer i 7/8, ¾ og endda ½ størrelse. Den spanske børneguitar i ½ størrelse er fremragende til børn i 4-7 års alderen, mens 7/8 og ¾ guitarer er velegnet til børn fra 6-7 år og opefter. Og det er ikke kun børn der kan få en fordel ud af en spansk børneguitar. Den spanske børneguitar er også velegnet til unge og voksne, som synes at en fuldstørrelse spansk guitar er for stor.