Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Baryton-ukulele

Den mindste ukulele hedder sopran, og den største hedder bas. Hvis man vil finde noget derimellem, er barytonukulelen en mulighed. Den stemmes D, G, B, E og har en lidt mere fyldig klang end sopran ukulelen.

Baryton-ukulelen er, med sine 18-21 bånd og en længde på ca 74 cm, den næststørste ukulele i ukulele-famielien. I modsætning til sopran, koncert og tenor ukulelerne, som stemmes g-c-e-a, så stemmes baryton-ukulelen i d-g-b-e. Da baryton-ukulelens stemning svarer til de fire nederste strenge på guitaren, så er baryton-ukulelen især populær blandt guitarister. Baryton-ukulelen var oprindeligt den største ukulele, men siden 2012 har man også kunnet få bas-ukuleler.

Hos DanGuitar er vi specialister i baryton-ukuleler. Vi har rådgivet omkring ukuleler i 2 årtier, og snesevis af forskellige modeller og masser af tilbehør til den nystartede eller øvede ukulele spiller. Uanset om du er en begynder, der ønsker at starte for sjov, eller en øvet der skal bruge en baryton-ukulele til dig selv eller til en elev, så kan vi hos DanGuitar.dk hjælpe dig videre.