Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Joyo

Joyo laver guitarforstærkere, effektpedaler, stemmeapparater, metronomer og tilbehør til den aktive musiker. Det lave omkostningsniveau i Kina gør det muligt for Joyo at fremstille produkter i topkvalitet med et usædvanligt højt forhold mellem pris og kvalitet. Med hovedsæde i Shenzhen, Kina. Udvikler og fremstiller Joyo deres egne designs som i mange tilfælde indeholder elementer som både er unikke og nyskabende.

116 vare(r)

Effektpedal fra Joyo

De første effektpedaler blev oprindeligt lanceret i 2010. JOYO’s første effektpedaler er stærkt inspireret af de klassiske guitareffekter, og er meget velbyggede. Blandt JOYO’s første pedaler finder vi bl.a. den sprøde JOYO JF-01 Vintage Overdrive og den slubrende JOYO JF-06 Vintage Phase. De første pedaler fra JF01 serien er lige så populære i dag, som de var i 2010. JF02 serien indeholder nye designs, der er inspireret af feedback fra kunder og JOYO’s egne ideer. I JF02 serien finder vi den populære D-SEED dual delay, som kan leverer en separat ekkoeffekt på to kanaler, hvor hver kanal kan indstilles separat og uafhængigt af den anden, og den populære Joyo JF-32 Hot Plexi Distortion som leverer den autentiske 80’er rock distortion som mange søger. Joyos Ironman-serie er en del af 3. generation JOYO pedaler. Disse pedaler er superkompakte uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Pedalens låg beskytter indstillingerne, og den lille LED lyser gennem låget, når pedalen er aktiv, hvilket giver en cool, visuel effekt. Revolution serien er JOYO’s nyeste serie af pedaler, og den består af en række nytænkende og iderige designs. Pedalerne byder ofte på flere forskellige effekter i samme pedal, f.eks kombinationer af og moderne overdrives, forskellige stereodelays og flere rumklangs- og modulationskombinationer. Med så mange effekter i en kategori, kan du nu skabe unikke effektkombinationer og skabe dit helt eget udtryk.

Guitarforstærkere

JOYO har en række overkommelige guitarforstærkere, der giver musikere masser af muligheder. Her er guitarforstærkere til enhver musikgenre: alt lige fra rør til digitale forstærkere, vintage til moderne. JOYO-forstærkerne lyder alle unikt anderledes, med klange inspireret af klassiske guitarforstærkere. Bantamp er en hybrid rør guitarforstærker med 2 kanaler (Clean & Dirty), Bluetooth og indbygget kabinet simulation. Du kan bruge guitarforstærkerne til øvning, med hovedtelefoner, eller sætte dem direkte i et lydkort, PA-system eller guitarkabinet. Bantamp-serien af guitartoppe, som er designet til hjemmeøvning og til scenebrug.

JOYO i dag

JOYO har etableret sig som et prisbilligt alternativ til de dyrere mærker, men de fejler ikke mht. tone og klang, det understreges af alle de gode anmeldelser og YouTube demonstrationsvideoer der er derude. JOYO tilbyder et omfattende udvalg af overkommeligt gear, og vi ved, at det lyder godt!