Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket
Bas

Bas

En el-bas er den mest almindelig og mest brugte basguitar, da el-bassens dybe toner tydeligt træder frem i musikken. En el-bas bliver brugt i stort set al musik – man hører aldrig en pop/rock-sang uden, at der er en el-bas med. Så er du nybegynder på bas, så er el-bassen det helt rigtig valg. Som nybegynder har vi nogle pakkeløsninger, som vi kan anbefale til dig. Vi har både 4-strengede og 5-strengede el-basser. Den 4-strengede er den mest brugte, og er også den vi anbefaler til en nybegynder. Fordelen ved en 5-strenget bas er, at den har en ekstra dyb streng, så den kan nå endnu længere i tonerne og dermed give ekstra bund til musikken. Er du til hård rock, så er en 5-strenget bas er rigtig godt valg.

Akustisk bas

En akustisk bas er bygget op som en akustisk western-guitar. De akustiske basser, vi forhandler, har også indbygget mikrofon, så man kan tilslutte dem til en forstærker og de er dermed bedre at bruge i orkester-sammenhæng. Hvis man bruger den akustiske bas akustisk (altså ikke tilsluttet en forstærker), så har den stadigvæk en flot lyd, som passer i lydniveau med en akustisk guitar og den er dermed perfekt til akustisk sammenspil.

Alt i bastilbehør

Der findes meget tilbehør til basguitar – og vi har det hele. Vi har et godt udvalg af kendte strenge-mærker, både til akustisk-bas, el-bas, kontrabas, 4-strenget, 5-strenget og 6-strenget.
Af bas-tilbehør har vi selvfølgelig også tuner, tasker, kasser, pedaler, plektre, remme, DVD'er, lærebøger osv. Så ved køb af bas, kan vi anbefale dig at tage et kig på det forskellige bas-tilbehør – der er sikkert noget, du har brug for.

Top-kvalitet til billige priser

Som du nok allerede har opdaget, så har vi meget lave priser. Grunden til at vi kan tilbyde dig disse unikke billige priser på basser og bas-udstyr, skyldes at vi selv står for importen af vores produkter. Det vil sige at vi ofte køber produkterne direkte fra fabrikken. Dermed får vi de absolut bedste priser – til fordel for dig. Vi bruger meget tid på altid at finde de absolut bedste produkter og på at sikre at kvaliteten er top. Vi laver altid tests af vores produkter, for at sikre at vores leverandører overholder vores kvalitetskrav.