Loading

Stativer

En saxofon har ingen flade sider og kan derfor være svær at stille fra sig i skyndingen. Med et godt stativ fra DanGuitar er du hurtigt ovre dét problem.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

DanGuitar.dk er leveringsdygtig i flere forskellige slags stativer til din saxofon. Hvad enten saxofonen skal hænge i et ophæng på væggen eller stå på gulvet eller scenen i et stativ, så finder du det billigt her hos os.

Saxofon-ophæng

Et saxofonophæng er en form for stativ til at hænge din saxofon på væggene i dit hjem. På den måde har du en let måde at hænge saxofonen op, når du ikke selv bruger den, for at saxofonen på den måde er ophængt men samtidig udstillet og væk fra de arealer i boligen, hvor du selv og dine husdyr færdes - med risiko for skade til følge!

Det er let at hænge DanGuitar.dk's saxofon-ophæng op, og du vil blive glad for, at din saxofon hænger så fint på væggen og pynter i dit hjem eller på dit værelse.

Saxofon-stativ

Et stativ til saxofon er nok det mest brugte i denne kategori, for et sax-stativ kan bruges både ude og hjemme. Så hvis du spiller i andre sammenhænge udenfor dine egne fire vægge, så er et saxofonstativ fra DanGuitar.dk en oplagt løsning. Og så er sådan et stativ endda billigt at få fingre i!

Saxofon-stativer skal være stabile, og det er vores naturligvis, så selvom vi hos DanGuitar.dk gerne vil være billigst med vores sax-stativer, går vi aldrig på kompromis med stabiliteten af vores solide saxofon-stativer.

Et saxofon-stativ kan bruges både, når du stiller saxofonen fra dig hjemme hos dig selv, men det er også en nødvendighed når du spiller ude på scenerne over hele verden. På scenen kan din saxofon stå i sit stativ og se cool ud, indtil du skal bruge den, mens den samtidig står trygt og sikkert et sted, hvor alle kan se, hvor smuk den er i sit stativ.

Valg af stativ til din sax

Husk lige at holde øje med, hvilken saxofon det er, du er på udkig efter et stativ til, så du får valgt det rigtige saxofon-stativ. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om stativet er til en tenor- eller sopransaxofon!