Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Tasker

En saxofon er et meget smukt instrument, men derfor er det også endnu vigtigere at passe godt på det. Det kan du gøre med en kvalitetstaske fra DanGuitar.dk

Hvis du nogensinde har brug for at tage din saxofon med hjemmefra, og dét har du helt sikkert, så skal du sørge for at have en god taske til din saxofon. En praktisk taske beskytter din saxofon både på farten, eller når du vælger at opbevare den i tasken, når du ikke bruger den.

En saxofon-taske til dig

En god taske til din saxofon indeholder nogle praktiske detaljer, som gør dit liv lettere, når du transporterer saxofonen til undervisning, jam-sessions eller spillejobs ude på scenerne. Det er for eksempel praktisk, at din taske har skulderstropper, så du kan bære saxofonen på ryggen, ligesom en større lomme til noder også vil være til stor gavn for dig.

En ordentlig saxofontaske skal også være udført i en kraftig kvalitet, så den beskytter din saxofon bedst muligt, ligesom lynlåsen(e) helst skal være kraftig og dermed modstandsdygtig overfor gentagen brug og tidens tand i øvrigt. Din sax-taske skal også helst have polstring både i siderne og bunden, så saxofonen beskyttes bedst muligt imod slag og stød, for at din saxofon ikke får trykskader.

Billig saxofontaske

Du kan sagtens få en saxofon-taske, som er billig. Du skal bare sikre dig, at når du vælger taske til din saxofon, skal tasken kunne opfylde så mange som muligt af de kriterier, vi nævner her om valg af taske til saxofon.

... Og så skal en god saxofon-taske helst være så vandafvisende som muligt, og hvis du rigtigt vil være på den sikre side, så skal du også imprægnere din saxofontaske med en god imprægneringsspray til stof eller nylon!