Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge til akustisk bas

Her i kategorien har vi samlet DanGuitar.dk's bud på sæt med strenge til din akustiske bas. Om du kalder den en akustisk bas, akustik-bassen eller bare "bassen", så skal den have et sæt nye strenge engang imellem, og dem finder du her, hvor vi hos DanGuitar.dk har samlet vores udvalg af strenge til akustisk bas ovenfor disse linier.

4 vare(r)

Valg af strenge-sæt til akustisk bas

Bassen skal også have nye strenge, og du vil opleve, at når du skifter strengene på din akustiske bas, bliver din lyd fra det nye sæt strenge også bedre. Så giv din akustiske bas et nye strengesæt til akustisk bas engang imellem, og så vil du opleve, at du generelt opnår en bedre lyd fra din bas-guitar med resonanskasse, når den har nye og friske strenge.

Brug strenge til din akustiske bas-guitar

Det er vigtigt, at du bruger strenge, som er lavet til netop akustisk bas! Ellers går du glip af en stor del af den mere levende klang, der er i strengesæt, som er målrettet til akustisk bas. Du vil blive gladest for at få strenge, som er lavet til akustisk bas, og du vil straks kunne høre, at der er noget galt - hvis du skulle have valgt de forkerte strenge til din akustiske bas.

Godt udvalg af strengesæt

Hos DanGuitar.dk spiller nogle af vores medarbejdere selv på akustisk bas, så vi har de bedste forudsætninger for at skaffe det bedste udvalg af nye strenge til din akustiske bas. Samtidig ved vi godt, at nye strenge til bas-guitaren koster forholdsvis mange penge, så vi gør os umage for at skaffe sæt med nye strenge til akustisk bas, som er billigere end de fleste andre steder.

5-strenget akustisk bas, 040-095 eller 045 til 105

Der er flere muligheder for at vælge det helt rigtige sæt med strenge til din akustiske bas. Så husk at tage højde for, om du spiller fem-strenget akustisk bas, eller om du skal have tykkere eller tyndere strenge til din akustiske bas. Vi har sæt med både 040 til 095'ere eller 045-105 i tykkelse, ligesom DanGuitar.dk også giver dig et prisbevidst udvalg af strengesæt med fem strenge til akustisk bas.