Loading

Forstærkere & mixere m.m.

Siden tidernes morgen har det været en kamp om at finde den ønskede forstærker til ens musiske udskejelser. Hos os ligger vi ikke inde med det største udvalg, men til gengæld lover vi, at vi har udvalgt primus produkter gennem vores skarpe udvælgelsesproces. Når du gør dit køb hos os, er du garanteret et kvalitetsprodukt uden høj pris, da vores selvimport sikrer en lav pris.

Modellen til dig

Forstærkere kommer i mange forskellige udformninger og anvendelsesmuligheder, men vores kyndige rådgivere står altid parat til at guide dig igennem vores udvalg i guitar- og bas-forstærkere, så vi sammen kan finde den rette model til dine behov. Vi har specialiseret os i produkter fra primært Thornton og Omnitronic, som vi mener kan levere de bedste features på markedet.

De mange variationer

Vi ligger inde med alt fra begynderforstærkeren, forstærker til den øvede og effekt-processorer, der gør det mere behændigt for dig uden meget plads. Desuden er vi også leveringsdygtige i footswitch pedaler, der gør det muligt at skifte kanal eller tilslutte en eller flere effekter på ens forstærker. Sammen med disse får du også de nødvendige kabler dertil.

Forstærker til dine behov

Sammen med mange af vores produktbeskrivelser til vores forskellige forstærkere har vi vedlagt en introduktionsvideo, så du kan få andet end blot almindelige billeder til at få en fornemmelse af din forstærker. Bliv guidet igennem de forskellige muligheder med din kommende forstærker takket være vores behjælpsomme teknikere. Her vil du kunne høre, hvad din forstærker er i stand til.

Kom godt i gang

Hvis du ikke er helt forvandt med forstærkernes muligheder, og betragter dig selv som en novice i faget, kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på vores begynder-forstærkere fra DG Electronics, hvor det ikke er mere krævende, end at du isætter din guitar eller bas og du vil opleve den vildeste rock-lyd komme ud af vidunderet.

Hvordan er det muligt?

Du vil måske studse over vores billige priser, der befinder sig langt under normalen for, hvad man ellers forventer at finde hos kvalitetsforstærkere, men vi har gjort et scoop med disse produkter, hvor der aldrig slækkes på kvaliteten, men samtidig ikke skal af med en formue. Hos os er du altid sikret et ordentligt produkt takket være vores selvimport af varerne.

Til den øvede

Føler du dig hjemme i forstærker-verden, vil vi sagtens kunne tilbyde dig et produkt, hvor du får flere effekter, der burde egne sig til din specifikke lyd. Her vil du kunne finde flere indgange til jack-stik og flere indbyggede højtalere, der gør det muligt at skabe en højere lyd. Her er mulighed for at spille op ved større forsamlinger.

Ingen smalle steder

Har du ikke den store plads eller er du altid på farten, kan vi tilbyde dig lækre transportable forstærkere, der er lige til at tage under armen. Flere af disse produkter kører på batterier, og leverer altid den bedste lyd, som vi altid søger efter, når vi skal udvælge de produkter, vi ønsker at sælge til dig.

Lille men effektiv

Til dig, der gerne vil lege med lyden uden det fylder for meget, har vi forskellige effekt-processorer på vores lager. Her er mulighed for at få præcis de samme effekter som på en forstærker, som du samtidig kan tilslutte direkte og dermed få flere effekter på din guitar eller bas. Men der er også mulighed for at tilslutte den dine høretelefoner og øve dig, når du har lyst.

Hvad venter du på?

Har du altid gået med en drøm om at indtage scenen som dine store guitarhelte, så tager drømmen sit udgangspunkt med en af vores super-kvalitetsforstærkere. Om du så vil øve dig derhjemme i dit private hjem eller fyre den af på scenen sammen med dit band, har vi uden tvivl den rette forstærker til dine behov.