Loading

Melodica

I denne kategori finder du vores melodicaer. En melodica er et blæseinstrument med tangenter. Man kan få lyd i en melodika ved at blæse i den samtidig med, at man trykker på tangenterne. En melodica fylder ikke meget, og kræver ikke strøm, så det er en instrument man nemt kan have med sig alle steder.

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

4 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Melodica i høj kvalitet til gode priser

I denne kategori har vi melodicaer af høj kvalitet, der er perfekt til både nybegynder og avanceret spiller. Melodica kan købes i en række forskellige modeller. De fås i forskellige farver og finish, og med forskellige antal tangenter. Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse af hvert produkt i beskrivelsen, og finde noget der passer til dine behov. Skulle du være på udkig efter en speciel melodica, bedes du kontakte os, så hjælper vi dig meget gerne.

En bred vifte med mange forskellige modeller

Vores melodicaer er konstrueret på forskellige måder. Dette inkluderer den anvendte bladtype, men også forskellige legeringer, der skaber forskellige typer lyd, og giver forskellig respons. Med en nyere melodica, som du kan købe her på siden, er effekter som tremolo og vibrato meget lettere at skabe, end med en lidt ældre og mere konventionel melodica. Som sagt har vi noget for alle typer musikere. Mange af vores melodicaer indeholder en taske eller etui, der beskytter dit instrument. Derudover gør det det lettere at tage din melodica med dig, når du rejser, eller hvis du vil beskytte den, når du opbevarer den.

God lyd og holdbar kvalitet

Vil du have et instrument med en god klang, der giver den absolut bedste lyd og samtidig en, der holder længe og er holdbar? Vi har melodicaer med alle disse kvaliteter. De er velegnede til både unge og voksne, og de fleste af vores melodicaer leveres med både mundstykke og slange, så du kan komme i gang, og bruge dit instrument med det samme. Der er også etui og skulderrem, når du køber en melodica hos os.