Loading

Mandolin

Et strengeinstrument med fire dobbelte strenge, der har været Italiens favorit instrument gennem mange år. Den stemmes, som en violin, har udformning som en lut, men er i de moderne tider gået over til at have en flad form som en guitar. Man kan endda bruge den i orkestre, der udelukkende består af mandoliner, de såkaldte mandolinorkestre.

Komponisternes yndling

Flere komponister fra det forgange italienske musikmiljø, såsom Antonio Vivaldi, har komponeret musik for mandolin. Populært har det også været med mandolinkvartetter, der består af to mandoliner, en mandola og en enkelt guitar. De omtalte mandolinorkestre inkluderer medlemmer fra hele mandolinfamilien: mandolin, mandola, mandocello og mandobas. Yndet middel har den også været i portugisisk og brasiliansk musik.

Moderne øjemed

I nyere tid har den være fast inventar ved mange bluegrass sammensætninger i rytmesektionen. I den sammenhæng kan nævnes berømte mandolinister, men mest nævneværdig er nok opfinderen af bluegrass, amerikanske Bill Monroe. Fra den amerikanske musikkultur bredte instrumentet sig til den europæiske musikverden, hvor den er at finde blandt den irske og engelske musiktradition.

Mandolinens særkende

Under produktbeskrivelserne vil du kunne se, at vi er bekendte med de vigtigste komponenter og det bedste materiale, der gør sig gældende ved en god mandolin. Ved selv at importere vores mandoliner er vi sikre på at kunne give dig den bedste mandolin på det danske marked til en konkurrencedygtig pris. Du kan selv tjekke kvaliteten af lyden ved de mange lydklip, som du kan finde ved vores produkter.

Mange fordele at hente

Er det første gang, at du står med en mandolin i hænderne eller er du øvet mandolinist, så kan vi rådføre dig om det bedste køb i forhold til dine ønsker. Gå på opdagelse i de mange fine detaljer eller tag et kig i vores spændende sortiment af tilbehør. Uanset hvad, så vil du opleve et højt serviceniveau, når du foretager dit køb hos os.

Mandolin til mange

Går du med tanker om, at indgå dig i et professionelt samspil med mange andre mandolin entusiaster eller har du bare planer om, at fornøje dig med spil i fritiden. Vores varierende modeller har alle en flot og fyldig lyd, om du så skal have en model, der kan tilsluttes forstærkeren eller blot spille rent akustisk.

De ekstra fordele

Når du foretager dit køb hos os leverer vi sammen med alle de forskellige mandoliner både taske, plektre og ekstra strenge. Desuden er du velkommen til at tage et kig videre og se, om det kunne friste med noget af det meget andet tilbehør, som det kan blive essentielt for en god mandolinist at eje.

Kvalitetskontrol

Inden vi afsender din mandolin til den ønskede adresse vil vi føre mandolinen gennem vores skarpe kvalitetskontrol, hvor vi vil sikre os, at al eventuel elektronik virker, stolen er påsat korrekt og at strengene stemmes ordentligt op. Har du først gjort dit køb hos os, skal vi dernæst nok sørge for, at mandolinen kommer sikkert hjem til dig på kort tid.

De mange muligheder

Hvis du efter denne beskrivelse har set dig varm på at købe en mandolin kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig i vores tilbehør til mandolinen. Vi ligger både inde med kasser, strenge, lærebøger omkring instrumentet med tilhørende cd'er og instruktions dvd'er til dig, der gerne vil lære at spille på den rigtige måde.

Noget for pengene

Gør de gamle komponister kunsten efter eller underhold familien med dine nye kundskaber. Hos os går du ikke galt i byen, hvis du leder efter Danmarks skarpeste priser, der samtidig kan levere din(e) vare(r) inde for den korte tid af 1-2 hverdage, i så fald har du gjort det rette valg ved at vælge os. 


Vi giver dig den bedste service:
Inden afsendelsen bliver alle vores mandoliner klargjort, hvor halsen og stolen bliver justeret, og strengene bliver monteret.