Loading

Børneguitar

Børn skal have en god oplevelse med deres første instrument. Derfor fortjener dit barn også, at du lægger noget omtanke i dit valg af guitar til ham eller hende. Husk, at vi altid står klar med rådgivning!

Køb den perfekte børneguitar hos DanGuitar!

Uanset hvor tidligt dit barn er musikalsk interesseret, og ønsker at udleve drømmen om at spille guitar, har vi den perfekte børneguitar. Vi tilbyder mange forskellige børneguitarer i kategorierne: elektrisk guitar, western-guitar eller spansk guitar. Hos DanGuitar får du altid de billigste priser, bedste kvalitet og service. Vi har mange børneguitarer på lager, så dit barn let kan komme i gang med at lege og blive professionel.

Elektrisk guitar til børn

Opdager du tidligt, at dit barn har en musikalsk interesse, og måske vil spille guitar i en ung alder? Så har vi den perfekte elektriske guitar til dit barn. Hos os kan du købe overkommelige pakkeløsninger, hvor alt tilbehør til den el-guitar er inkluderet. Det er gode pakkeløsninger for begyndere, fordi guitaren er let at håndtere, og alt tilbehør er inkluderet. Hvis du skulle have alt tilbehør og udstyr på plads, bortset fra en børneguitar, kan du naturligvis også købe en el-guitar uden tilbehør hos os.

Western-guitar til børn

Hvis dit barn hellere vil udforske den klassiske western-guitar, eller rejseguitaren, som den også kaldes, har vi et bredt udvalg af børneguitarer. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker, der passer perfekt til behovene og færdighederne. Mange af vores western-guitarer har en indbygget mikrofon, så det bliver spændende for dit barn at spille. På grund af vores store udvalg kan vi tilbyde både børneguitarer, der er meget billige, samt nogle lidt dyrere børneguitarer.

Spansk guitar til børn

En god start når dit barn skal lære at spille guitar, er at købe en spansk guitar til børn. Denne er let at spille, og strengene er bløde og store, så det er let for dit barn at håndtere.

Vi tilbyder forskellige børneguitarer til konkurrencedygtige priser, fra 3-9 års alderen, og i mange forskellige farver, så dit barn kan ønske sig en bestemt farve på børneguitaren. Hvis dit barn er over 9-10, anbefaler vi at købe en voksen guitar i stedet for en børneguitar.

Børneguitarene er godkendt og kvalitetskontrolleret, før vi sender den til dig!
Det er vigtigt for os hos DanGuitar, at vi tilbyder den bedste service på markedet. Inden vi sender børneguitaren til dig, kontrollerer vi altid, om guitaren fungerer korrekt. Vi har stor erfaring med onlinesalg af musikinstrumenter og tilbehør, og kan dermed love, at du taler med professionelle fagfolk med stor erfaring indenfor musikinstrumenter. Vi hjælper dig derfor altid, hvis du er i tvivl om, hvilken børneguitar du skal vælge til dit barn. Vi lover hurtig levering, og hos os kan du nemt returnere, hvis den ikke passer til dit barn.