Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Rengøring

Det er ikke ligegyldigt, hvad du bruger til at rengøre din saxofon. Vi tilbyder produkter, der specifikt er lavet til at rengøre musikinstrumenter med. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl.

En saxofon er et indviklet instrument - også i konstruktionen. Der er mange kroge, ventiler og specielle dele, som det godt kan være svært at få pudset og gjort ordentligt rene. Med de rette produkter til at rengøre saxofonen med, bliver rengøringen af din saxofon så let som muligt for dig. Se med her nedenfor eller blandt produkterne til saxofonrengøring ovenfor.

Rengøring af saxofon

Du har brug for klude til både inder- og yderside, så du kan rengøre og polere saxofonen. Poleringen af den udvendige side giver sig selv, men også indvendigt skal du gøre din saxofon ren for alt det snavs og fugt, som kan sætte sig i den ved almindelig brug.

Dele til saxofonrengøring

Ud over pudse- og rengøringskludene til saxofonen, skal du bruge noget til at gøre mundstykket rent med, og her er en lille børste idéel, fordi du derved let og skånsomt kan få rengjort saxofonens mundstykke uden at ridse eller beskadige rørbladet. I et ordentligt saxofonrengøringssæt er der selvfølgelig også rensepapir til puderne, så du kan vedligeholde alle saxofonens dele ordentligt.

Skal jeg bruge korkfedt til min saxofon?

Ja, korkfedt er vigtigt for at vedligeholde korkdelene på din saxofon. Kork bliver gammelt, nusset og tørrer ud, hvis det ikke får fedt, og her er sådan en stift, som indgår i et rengøringssæt til saxofon en rigtigt god ting at have.

Rengør din saxofon nu

DanGuitar.dk ønsker dig rigtigt god arbejdslyst og god fornøjelse fremover med din rengjorte saxofon. Det er som at få en ny vandlås, når saxofonen er gjort godt ren!