Loading

Pickup

Hvis du skal bruge en mandolin-pickup er der ikke noget at diskutere. Du kan ikke lade andre instrumenter eller publikum overdøve din mandolin, så du er nødt til at få dig en pick-up eller flere, så din mandolin igen kan høres over mængden. Hvis du ikke valgte at købe en elektrisk mandolin fra starten af, så fortvivl ej. Vi har løse pickupsystemer på lager, så du kan få din akustiske mandolin tilsluttet til en forstærker eller PA anlæg. Vi skal nok guide dig hele vejen fra overvejelse til køb.

Vi kan ikke finde produkter, der matcher dit valg

Hvorfor bruge en pick-up i min mandolin

Din mandolin skal kunne høres blandt de andre instrumenter, og hvis du skal ud at spille er der også mange faktorer som nødvendiggør at du får dig en mandolinpickup. Med en pickup i mandolinen kan du tilslutte din mandolin til et PA- eller sang-anlæg, ligesom en pick-up til mandolinen giver dig mulighed for at tilslutte den til effekter eller en tuner-pedal. Men et stik i tuneren kan du stemme din mandolin med pickup, uanset hvor meget det i øvrigt støjer fra et publikum i baggrunden eller de andre instrumenter.

Effekter med en mandolin-pickup

Med en pick-up i din mandolin kan du også bruge alle de fede lyd-effekter som delay, rumklang, chorus eller forskellige former for overdrive - ud over den fordel med at slutte mandolin-pickuppen til en tuner, så du altid kan stemme din mandolin. Når du har en pickup i mandolinen, har du også mulighed for at tilslutte en EQ - altså en equalizer - så du kan forme din lyd og give din mandolin-pickup en blødere klang eller mere gennemslagskraft, hvis det er dér, din mandolin skal bruges til sammen med pickuppen!

Montering af pickup på en mandolin

Når du har valgt den rigtige pick-up, så skal den selvfølgelig monteres på mandolinen. Hvis du er i tvivl om noget, må du meget gerne kontakte DanGuitar.dk's kundeservice, som sidder klar på telefon, chat eller mail, og som altid gerne vil hjælpe dig med en rigtige pick-up og dens montering på din mandolin. Vi har endda et værksted, hvor du kan få billig hjælp til montering af din mandolinpickup, så spørg bare, så skal vi nok få sat en pickup i din mandolin.