Hurtig levering
30 dages tilfredshedsgaranti
Vi er e-mærket

Barokgreb

Blokfløjten er det instrument, de fleste stifter bekendskab med først. De er lette at gå til, og de kan købes til ganske få penge. Vi har både modeller med barokgreb og tysk greb på lager. Barokgrebet er det mest almindelige, og det vi anbefaler til begynderen.

3 vare(r)

Du ved det nok ikke, men en blokfløjte med barokgreb er faktisk dén blokfløjte, som du tænker på, når dine tanker falder på en blokfløjte i det hele taget. Så nu glemmer du aldrig mere, hvad en blokfløjte med barokgreb er for en størrelse.

Blokfløjte med barokgreb

En blokfløjte er noget nær træblæse-instrumentet i sin mest oprindelige udformning. Selvom blokfløjten er en træblæser, kan man finde blokfløjter lavet i mange andre materialer. Det mest almindelige er dog træ eller varianter over blokfløjten i forskellige former for plast.

En blokfløjte med barokgreb er en "almindelig" blokfløjte med det mest simple og begyndervenlige greb. Barokgrebet handler om, hvordan hullerne på blokfløjten sidder i forhold til hinanden, hvordan man sætter fingrene på blokfløjtens barokgreb.

Barokgreb til begynderen

Som du kan læse ovenfor, så er blokfløjten med barokgreb den helt rigtige, oprindelige udgave af blokfløjten. Her på DanGuitar.dk anbefaler vi barokgrebet til begyndere, fordi blokfløjten med barokgreb er den letteste og simpleste at komme i gang med at spille på. Hvis du er helt ny og gerne vil spille blokfløjte, er en blokfløjte med barokgreb derfor vejen frem for dig, når du skal i gang.

Blokfløjte til børn

Mange af os har mødt blokfløjten i skoletiden, og hvis dit barn skal i gang med at spille blokfløjte i skolen eller fritiden, så skal der ikke være nogen tvivl om, at DanGuitar.dk's bedste råd er at anskaffe en blokfløjte med barokgreb.