Loading

Trombone

Trombonen er også kendt som en trækbasun eller blot en basun. En trombone er en dybereklingende messingblæser. Ved at bevæge trækket på trombonen ændres rørlængden, som luften skal igennem og derved ændres tonehøjden. Vi kan tilbyde dig en trombone til en meget lav pris, samtidig med at det er god kvalitet. Den mest solgte, vi har, er en tenortrombone i Bb, eller den lidt mindre alttrombone i Eb.

Køb din nye trombone hos os i dag!

I denne kategori finder du vores udvalg af tromboner og alt det nødvendige tilbehør. En trombone er et blæseinstrument, der primært bruges i klassisk musik og jazz. Trombonen blev opfundet i 1500-tallet, og blev primært brugt i kirke og hofmusik. I 1700-tallet blev trombonen brugt som en del af operaen og forskellige orkestre, og er siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede også blevet en del af jazz og populærmusik. Trombonen er et musikinstrument i messingfamilien. Som med alle messinginstrumenter produceres lyden, når spilleren vibrerer læberne mod instrumentet. I modsætning til de fleste andre messinginstrumenter, som har ventiler, der ændrer instrumentets tonehøjde i forhold til, når det trykkes, har trombonen i stedet en teleskopisk glidemekanisme, der varierer instrumentets længde for at ændre tonehøjden. For at gøre dette, bruger musikeren den ene hånd til at flytte to stykker rør i glidemekanismen på instrumentet. Ordet "trombone" kommer fra det italienske ord "tromba", som betyder "stort", så navnet trombone betyder "stor trompet". Så hvis du vil blive en dygtig trombonist, bør du tage et kig på vores udvalg af tromboner og tilbehør til musikinstrumentet.

Tilbehør til din trombone

Hos DanGuitar har vi alt det tilbehør, du har brug for til din trombone. For at din trombone holder så mange år som muligt, er det vigtigt at passe godt på den, og huske at vedligeholde den. For at den ikke får ridser, og holder så længe som muligt, anbefaler vi, at du køber en taske af høj kvalitet, der passer til din trombone. Ved altid at have trombonen i en pose, når den ikke spiller, kan du være sikker på, at den holder godt, og ser helt ny ud, hver gang du spiller på den. Det er også vigtigt at smøre den godt efter brug med fedt, en trombone har mange bevægelige dele, og det er vigtigt, at disse smøres regelmæssigt. Hos os kan du også købe et stativ til din trombone, og notebøger og undervisnings-dvd'er, hvis du vil have endnu mere viden om, hvordan du spiller en trombone perfekt. Og sidst men ikke mindst kan du hos os købe et mundstykke til din trombone. Uden dette kommer der ingen lyd ud af trombonen, så dette er et vigtigt tilbehør, du har brug for. Hvis du har mistet dit mundstykke, eller ønsker dig et helt nyt, kan vi altid hjælpe dig hos DanGuitar.


Du får den bedste service hos DanGuitar!

Hos os får du et bredt udvalg af tromboner og tilbehør, og vi forstår, at det kan være svært at vælge det rigtige produkt til dine behov. Men fortvivl ikke, hvis du køber den forkerte trombone eller tilbehør, kan du nemt vende tilbage, og finde et nyt produkt, der passer dig. Vi har altid hurtig levering.