Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Black November

Vi har Black Friday hele november, så der er ingen grund til at vente - Køb allerede julegaven nu - Der er returret til den 24/1-2023.

93 vare(r)

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en verdensomspændende shopping dag som er kendt for deres ekstreme tilbud. Denne shopping dag oprinder fra USA og derfor ligger Black Friday altid på den første fredag efter Thanksgiving, som er en amerikansk helligdag. Det er dog kun omkring 10 år siden Danmark adopterede denne dag. Der er forskellige historier om hvordan Black Friday opstod, bl.a. er der nogle der mener at dagen symboliserer en tid hvor butikkerne gik fra underskud til overskud pga. juletiden. Andre mener den startede fordi der opstod en voldsom trafik i Philadelphia efter Thanksgiving. Uanset historien bag, har det givet danskerne en god mulighed for at shoppe gode tilbud.

Stort udvalg af musikinstrumenter

Trods vores navn sælger vi andre musikinstrumenter end guitarer. Vi har nemlig et stort udvalg af alle slags musikinstrumenter både til øvede og til begyndere og i alle prisklasser. Så uanset om du mangler en guitar, ukulele, keyboard eller et blæseinstrument kan du købe det hos os til billige priser.

Lys- og lydudstyr og andet tilbehør

Vi har også et stort udvalg af udstyr så du både kan få styr på lyden og lyset. Vi har alt fra mikrofoner og højttalere til Disko-lys og lasere. Vi sælger også et usædvanligt udvalg af røg-, sne- og sæbeboblemaskiner.

Få mest for dine pengene

Ikke nok med at vi er blandt de billigste i Danmark, så kan vi også sikre en god kvalitet på de varer vi sælger. Vi står selv for importen af mange af vores produkter som betyder gode kvalitetsprodukter til en billig pris. Derudover er vi også stolte af vores gode service, så har du spørgsmål kan du altid skrive eller ringe til os.