Loading

Blæse-instrumenter

Vi kan her tilbyde dig et stort udvalg i blæseinstrumenter. Du kan via nedenstående links, eller menuen til venstre, se hvor mange forskellige blæseinstrumenter, vi kan tilbyde dig. Vi har alt i messingblæsere, træblæsere, børneblæseinstrumenter samt et godt udvalg af det mest populære tilbehør til blæseinstrumenter. Vi kan tilbyde dig et instrument, som både passer til begynderen og til den øvede musiker. Som begynder kan det være meget svært at vide, hvad man skal vælge, men vi har under de fleste kategorier skrevet, hvilket af vores instrumenter, vi anbefaler til en begynder. Hvis du alligevel skulle komme i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os både via e-mail og på telefon, og vi vil hjælpe dig til det rigtige valg, så du helt sikkert får et instrument, du bliver glad for.

Billige priser på blæseinstrumenter

Meget lave priser er det, som vi er kendte for. På grund af vores egen import direkte fra fabrikkerne, kan vi nemlig tilbyde dig meget lave priser på blæseinstrumenter. Dette betyder, at vi dermed også har meget lave priser på blæseinstrumenter, hvor det ikke er nemt at købe store mængder hjem, som f.eks. et barytonhorn, sousafon eller lign.

Blæseinstrumenter i god kvalitet

Mange af vores kunder er i tvivl om kvaliteten virkelig kan være god på vores blæseinstrumenter, da priserne er meget lave, hvilket selvfølgelig er helt naturligt. Men vi er ikke en helt almindelig butik, da vi selv står for importen på de fleste af vores produkter. Derfor kan vi sikre en utrolig god kvalitet til meget lave priser til vores kunder. Så uanset om det er messingblæsere, træblæsere eller blæseinstrument-tilbehør, så er der tale om en god kvalitet. Vi sælger både vores blæseinstrumenter til private, musikskoler og lign., hvor vi får meget ros for den gode kvalitet til meget lave priser. Selvfølgelig kan man altid få dyrere og bedre blæseinstrumenter, men hos Danguitar får man i hvert fald utroligt meget for pengene.

Er du i tvivl om noget angående vores blæseinstrumenter, er du altid velkommen til at kontakte os – både via e-mail eller på telefon.