Loading

Stativer

Vi har i denne kategori samlet vores stativer til blæseinstrumenter. Vi står selv for importen af vores saxofonstativer, barytonhornstativer, eufoniumstativer, klarinetstativer, trombonestativer, trompetstativer og valdhornstativer, så vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til virkeligt lave priser. Så er du interesseret i et stativ til din saxofon, klarinet, barytonhorn, eufonium, trombone, trompet eller waldhorn så er du kommet til det helt rigtig sted.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Du skal huske at tænke grundigt over, hvilket stativ du tør betro dit dyrebare blæseinstrument til. Hos DanGuitar.dk har vi altid et godt udvalg i stativer til blæseinstrumenter, og dét kan du læse mere om her.

Trompetstativ eller andre blæseinstrumenter

Når du skal bruge et stativ til din trompet, saxofon, trombone, klarinet, eufonium eller waldhorn, skal du først vælge, om du vil have et stativ til at stille dit blæseinstrument på, eller om dit blæseinstrument skal hænge på væggen. Hvis du er ude efter et stativ til at stille dit instrument fra dig, skal du selvfølgelig interessere dig for, om stativet er i god kvalitet, og om det er stabilt nok til, at du tør stille din trompet eller andet blæseinstrument fra dig i stativet.

Et stativ til at hænge på væggen?

Det er også en mulighed at vælge et vægophæng til dit blæseinstrument, hvad enten du nu har valgt en trompet, saxofon, trombone, klarinet, eufonium eller waldhorn.

Billige stativer til blæseinstrumenter

Hvad enten du spiller på trompet, saxofon, barytonhorn, trombone, klarinet, eufonium eller waldhorn, vil DanGuitar.dk gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige stativ til dit blæseinstrument. Vi har altid dygtige medarbejder til at besvare dine henvendelser, og vi ved alt om både blæseinstrumenter og stativer, så hvorfor ikke også blæseinstrumentstativer?