Loading

Akustisk bas

Vi har akustiske basser i en god kvalitet til meget billige priser. En akustisk bas passer i lydniveau med en akustisk guitar, så de matcher hinanden i akustisk sammenspil. Vores akustiske basser har pickup, så det er muligt at sætte dem til forstærker eller PA-anlæg.
Vi giver dig den bedste service: inden afsendelse bliver alle vores akustiske-basser klargjort, hvor halsen og strengene bliver justeret og bassen bliver stemt.

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

1 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Køb akustisk bas hos DanGuitar

Hos os finder du akustiske basser af god kvalitet til en god pris. En akustisk bas er akustisk på niveau med en akustisk guitar, så de fungerer meget godt sammen i interaktion. Vores akustiske basser er udstyret med pickupper, så det er muligt at tilslutte dem til forstærkere eller PA-systemer. Inden vi leverer din bas, justerer vi halsen og strengene. For os er det vigtigt at yde den bedst mulige service.

Akustisk bas - velegnet til alle genrer

En akustisk bas kan spille mere eller mindre i alle forskellige genrer. Lyden kombineres med dybe basfrekvenser med bløde og naturlige toner kendt fra en akustisk guitar. Bassen har ikke en mikrofon eller anden tilføjelse til elektronikken, men du bruger den akustik der er i resonansboksen og træsorten, når du spiller. Bassens udseende ligner den akutiske guitars, men adskiller sig med sin længere hals og grovere strenge. Der er forskellige typer - for eksempel kan strengene enten være nylon eller stål, og de kan være uden eller med en pickup. Den mest almindelige har 4 strenge, men kan også findes med flere strenge. Du spiller hovedsageligt med tommelfingeren og fingrene på den akustiske bas, men det er også muligt at spille med et plektrum. Hvis du er nybegynder, skal du vælge dem, der er nylonstrengede, da de er blidere for fingerne.

Bassens historie

Den akustiske bas blev udviklet omkring 1950'erne i Chicago, USA af en mand ved navn Kay. Denne akustiske bas ligner de mere traditionelle elektriske bas- og kontrabasser. Den klassiske og mest almindelige bas har fire strenge, der er af den grovere sort, disse strenge er normalt indstillet i oktaverne "EADG". En oktav under den laveste fire strenge af den seks-strengede guitar. Der er også akustiske basser, der har fem eller flere strenge - dette er dog ikke så almindeligt. Det skyldes at en akustisk bas er for lille til at give et god volumen af ​​resonans ved lavere tonehøjder på den lave "B"-streng. Løsningen på dette kan være at have en forstærkning til bassen. Der er forskellige løsninger, enten kan du vælge en bas, der har fem strenge til at tilføje en høj streng yderligere, så den bliver "EADGC" i stedet for at tilføje den lave "B" streng.