Loading

Violin

Vi forhandler både akustiske violiner og elekstriske violiner. De fleste spiller på en akustisk violin, det er den absolut mest brugte. Men mange vælger en elektrisk violin, da den f.eks. kan sættes til en forstærker eller et sang-anlæg, så det er muligt, at nemt bruge den til samme spille sammen med andre. Både en almindelig akutisk violin og elektrisk violin kan bruges af en begynder.

Valg af violin størrelse

En violin findes i forskellige størrelse. En fuldstørrelse violin som vi kalder for 4/4 bruges af voksne og børn over 13 år. En trekvart violin som vi kalder for 3/4 passer til børn mellem 10 - 13 år. En 1/2 størrelse violin passer til børn fra 8 til 9 år. En 1/4 størrelse passer til børn fra 6 - 7 år, og den mindste 1/8 størrelse passer til bårn fra 3 til 5 år.

Violinen stemmes i tonerne: G - D - A - E

En violin stemmes normalt i tonerne G - D - A - E, hvor den tykkeste streng står først. Det vil sige at den tykkeste streng skal stemmes i G, mens den tyndeste streng skal stemmes i tonen E. Violinen er sopran-instrumentet blandt strygeinstrumenterne, det vil sige at den har den højeste klang. Derfor bliver den også ofte brugt som solo-instrument.

Tilbehør til violin

Vi forhandler alt i violintilbehør og -dele, det du kan i kategorierne finde buer, harpiks, undervisnings DVD og nodebøger, transportkasser, metronome, skulderstøtte, stativer, stole, strenge og tuner. Med vores violiner, som vi sælger, medfølger der altid bue, harpiks, transportkasse, stol og strenge. Vi kan også anbefale dig vores violinpakkeløsning, hvor man yderligere få en tuner, DVD og skulderstøtte med, så har du alt hvad man skal bruge for at komme i gang.

De billigste priser

Vi køber alt i denne violin-kategori direkte fra fabrikkerne, så vi dermed kan tilbyde dig den absolut billigste pris på kvalitets produkter, på både instrumenterne, alt tilbehøret og delene. Vi har igennem flere år udvalg de bedste produkter, som vi nu køber hjem i store mængder, det betyder at vi kan tilbyde dig de billigste priser, og kun har produkter som vi selv kan stå inde for.

Vi klargør din violin

Hvis du køber en violin ved os så bliver violinen opsat og kontrolleret inden at vi sender den afsted til dig. Det vil sige at vi opsætter stolen, montere strengene og giver buen harpiks. Violinen er dermed klar til at blive spillet på, når du modtager den. Vi er de eneste i Danmark der tilbyder denne service på violiner i denne prisklasse.