Loading

Tasker & kasser

En banjo skal også ligge trygt og godt under transport, og hos os kan du både finde en lækker kasse eller taske, så din højtelskede banjo er beskyttet ude i den store og barske verden.

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

3 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Især hvis din banjo skal med ud af huset, har du brug for en banjokasse eller en taske, som kan beskytte banjoen under transport. Hos DanGuitar.dk har vi set det ske mere end én gang, at en dejlig banjo har taget skade på grund af en mangelfuld beskyttelse, som kunne være afhjulpet med en billig taske eller kasse til banjoen. Selvom man ikke skal græde over spildt mælk, så er det noget andet, hvis din banjo tager skade, fordi den ikke har været udstyret med en god beskyttelse!

En god banjokasse

Selv en billig banjokasse fra DanGuitar.dk kan alt det, som en kasse til din banjo skal kunne. En kasse til banjoen beskytter mod slag, stød og vrid, og så ser det jo bare mere professionelt ud at komme med din banjo i en flightcase eller designeret banjokasse frem for at have den flagrende i løs vægt og ubeskyttet form. Og selvom banjo ikke er nær så følsomme overfor luftfugtighed, som nogle af dens brødre blandt strengeinstrumenter, så er det stadig en rigtigt god idé også at tage luftfugtighed med i betragtning. Kort sagt er det sådan, at hvis du overvejer en kasse til din banjo, så er det temmeligt sikkert en god idé, at du skaffer dig en banjokasse!

Skal du have en taske til banjo?

Det er jo også muligt, at du i stedet har brug for en banjotaske frem for en kasse. Tasken er lettere sådan rent fysisk, men til gengæld er beskyttelsen ikke helt så god. Til gengæld har en banjotaske jo andre fordele som for eksempel, at tasken kan pakkes sammen og fylder mindre, hvis du ikke har din banjo i den, når du er hjemme hos dig selv, eller hvis den skal efterlades i øvelokalet. Hvis du har brug for en lettere og mere mobil løsning, så kan det være, at du skal overveje en taske til din banjo i stedet for den knapt så billige og mere "faste" løsning med en banjokasse til din banjo. En banjotaske er forholdsvis billig, og så kan du have den på ryggen, hvis du skal cykle til et spillejob eller i øveren.