Loading

Klaverbænk

I denne kategori finder du vores klaverbænke. Er du interesseret i en god stol til dit klaver, så tag et kig på vores forskellige modeller. Vi har et godt, bredt udvalg af piano-bænke. Vi står selv for importen og kan derfor tilbyde dig klaver-skamler i en rigtig god kvalitet til meget billige priser.

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

7 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

En god bænk, stol eller taburet til dit klaver eller piano er vigtig for, at du sidder godt, når du skal spille klaver. Komfort er vigtig, og spilleglæden falder hurtigt, hvis ikke du har fået den rigtige bænk eller stol til dit piano.

Valg af klaverbænk

At finde den rigtige skammel eller taburet er heldigvis ikke så svært, når først du har indset, at du ikke kan bruge en almindelig stol fra spisestuen, når du skal spille piano. En klaver-bænk eller klaver-stol er en slags bred skammel, som er godt polstret, så du kan tåle at sidde længe på stolen i opret og komfortabel siddestilling, mens du spiller klaver. At kalde en klaverbænk for en taburet er nok ikke helt rigtigt, fordi en taburet typisk er et lidt mindre og ikke helt så stabilt et møbel i forhold til en klaver-bænk.

Stol til dit piano

Der er i grunden ikke nogen forskel på, om du har et el-klaver, et piano eller et keyboard. Den skammel, du skal bruge til, at spille tangenter er den samme. Måske vil du foretrække en lidt højere bænk eller stol, hvis du skal ud at spille koncert med et keyboard, men hvilken type klaverbænk, du foretrækker er langt hen ad vejen en smagssmag.

Heldigvis har vi klaverskamler i alle former, farver og faconer. Den mest normale farve til din klaver-stol eller -skammel er sort eller hvid, men klaverbænke kan også tænkes i andre farver som for eksempel en klaverbænk i naturtræ.

Hvad skal en klaver-skammel kunne holde til?

Først og fremmest skal du vælge klaverstol ud fra, hvilken vægt den skal kunne modstå. Nogle af os vejer mere end andre, og andre vil gerne spille duet med to eller flere musikere på samme klaver. Dét skal du være klar over, og sørg derfor for at dit valg af klaverbænk falder ud til én, som kan håndtere den vægt, du har brug for!

Skal din klaverstol kunne holde til livet på landevejen og ude på spillestederne, så skald du nok ikke vælge en klaverbænk, som er lakeret i højglans-lak. Hvis din klaverbænk skal stå midt i dit hjem og derfor gerne må være den pæneste blandt klaver-møbler, kan du på den anden side tillade dig at tænke lige så meget over klaverbænkens udseende, som over stolens form og funktion.

Billig klaver-bænk

En klaverbænk må gerne være billig, og dét synes vi selv, at vi kan leve op til her hos DanGuitar.dk. Hvis du er i tvivl, så kontakt os for en snak om dit valg af klaverbænk, og har du fået leveret en taburet, som ikke rigtigt passer til dig selv eller dit piano, kan du altid benytte vores fremragende returret, som selvsagt også gælder for din nye stol til klaveret!