Loading

Tilbehør

Alt i bas tilbehør er hvad du finder her. Vi har et bredt udvalg, som består af mange varer vi selv importere, for at få Danmarks billigste priser. Så vi kan give dig god kvalitet til spot priser i egne og kendte mærker. Kig de forskellige kategorier igennem, og du kan sikkert finde noget bastilbehør, som er interessant for dig.

Leder du efter grundlæggende tilbehør?

Hvis du leder efter tilbehør til din bas, er du kommet til det rigtige sted. Vi har alt fra beskyttelse til forskellige rengøringsmidler og ørepropper. Når du har et instrument som en elektrisk bas, er det meget vigtigt, at du tager dig af det - det er ikke nok at være forsigtig med det, når du spiller, men også når du ikke bruger det - for eksempel under transport. Hvis du ikke beskytter dit instrument, som du burde, opstår der risiko for skader og ridser. For at undgå slitage har vi en kategori af forskellige tasker. Vi har vores forskellige tasker til el -bas, akustisk bas og til din forstærker her på kategorisiden bas tilbehør. Disse forskellige gigbags og tasker er lavet af slidstærkt materiale, og nogle er også vandafvisende, så dit instrument ikke lider af fugtskader eller andet unødvendigt slid. Du kan vælge mellem at have en taske, der er lavet af et blødere materiale, men vi har også et sortiment af "hårde tasker", der beskytter din bas mod dårligt vejr eller stød.

Basstrenge til elektrisk bas

Er det tid til at sætte nye strenge på din el-bas? Vi har overkommelige basstrenge til alle forskellige bas-typer: vi har til 4-strengede, 5-strengede og 6-strengede basser. Disse adskiller sig i tykkelse, da nogle er grovere end andre, og det materiale de er fremstillet i. Elektriske basstrenge er normalt tyndere og lavet af rustfrit stål, hvilket giver en klar lyd, og er velegnet til pop, rock, funk og country. Strenge påvirker lyden af ​​din bas, og det er vigtigt, at du har de rigtige strenge til at begynde med, da det bestemmer lyden af ​​din bas. Basstrenge har en længere levetid, men nogle gange kan de blive slidt eller skal udskiftes. Vi har også en række forskellige windere, der er gode at have, når du strammer dine strenge til den ønskede lyd. Benyt også lejligheden til at købe vores forskellige plekter.

Forstærker

Vi har et stort udvalg af basforstærkere, der er velegnede til begyndere, såvel som professionelle. Vi har combo, top, kabinet og stack at vælge imellem. Ved at læse produktbeskrivelsen for de forskellige forstærkere, lærer du at finde den, der passer bedst til dit instrument. Du er også meget velkommen til at kontakte for kundeservice for rådgivning omkring den rigtige forstærker, der passer til dig.

Stativ

Stativ er et glimrende tilbehør til guitar og bas, når dine hænder ikke er nok. Vi har mange forskellige stativer, der kan fastgøres på forskellige måder. Du kan enten placere stativet på gulvet, skrue det op på væggen, bruge det som guitarstøtte eller gulvstøtte. Med et stativ kan dit instrument stå sikkert.

Trådløst bassystem

Vil du undgå instrumentkabler? så er det trådløse bassystem noget for dig. Den overfører lyden via din bas til forstærkeren uden mellemled.

Kabler

Hvis du derimod ønsker kabler, der forbinder forstærkeren, pedalen og bassen, du spiller på, har vi det naturligvis også i forskellige længder.

Tunere

Her har vi et stort udvalg af forskellige tunere til din bas. Dette gør det lettere, når du skal stemme din bas - vi har forskellige tunere designet efter dine behov, bl.a. clip on, pedal, trommeltunere og meget mere.

Ørepropper

Er der noget bedre end at spille din yndlingsmusik med den højeste lydstyrke? samtidig skal du tænke på dine trommehinder, da de kan blive beskadiget og påvirket negativt. Beskyt dine ører med vores ørepropper.

DVD'er og noder

At lære at spille musik eller udvikle sig er sjovt, og ved hjælp af dvd'er og noder, er du godt i gang! Vi har forskellige dvd'er og noder i forskellige niveauer, der passer til dine behov.

Remme

Vælg mellem vores forskellige skulderremme. Vi har forskellige flotte mønstre og farver at vælge imellem.

Hovedtelefoner

Vil du have hovedtelefoner med et godt frekvensområde og dynamisk lyd? så er du kommet til det rigtige sted. Alle vores hovedtelefoner kan tilsluttes MP3-afspillere og bas eller forstærkere.

Pedaler

Vi har forskellige effektpedaler til din elektriske base. Find den rigtige pedal til dit formål og instrument!

Rengøring

Så vigtigt som det er at beskytte din bas mod skader eller lignende, er det vigtigt også at rengøre dit instrument. Således har vi en række forskellige rengøringsmidler og rengøringsklude, så din el-bas forlænges for livet.