Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Remme

En guitarrem gør det muligt for dig at stå op med din guitar. Du skal sikre dig, at din guitar har remknop, ellers kan du købe en remknop billigt hos os. Vi har en del forskellige guitarstropper – i forskellige materialer og til forskellige priser. Alle remmene kan bruges til alle guitarer.

46 vare(r)

Hvis du er på jagt efter en ny guitar-rem? Så har DanGuitar en masse du kan vælge imellem. Uanset om du foretrækker læder-rem, nylon-rem, en vævet rem, en ruskinds rem, kunstlæder eller neopren, så kan du finde din næste rem hos DanGuitar.

En rem må ikke være tung, men skal alligevel være holdbar. Remme i høj kvalitet holder i årevis, og går ikke i stykker. Det er vigtigt. Men hvad der er endnu vigtigere er, at remmen skal give dig den støtte, som du har brug for samtidigt med, at den skal være komfortabel, så du kan spille og øve i timevis uden at blive unødvendigt generet af smerter i nakke og skulder. Nylon guitar-remme er billige, behagelige, lette, og fås i mange farver og designs. For at øge remmens holdbarhed og forbedre kvaliteten, leveres nogle nylon-remme med endestykker i læder.

Guitar-remme i læder er rigtigt gode, når det drejer sig om styrke og holdbarhed. De ældes også rigtig godt, og bliver mere og mere komfortable med tiden. Desuden er de supernemme at tilpasse, så hvis du vil give din rem et unikt og personligt præg, kan du gå lige så langt som din kreativitet tager dig. Remme i vævet bomuld/nylon, ruskind, kunstlæder og neopren er også populære blandt både akustiske og elektriske guitarister.