Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge til 5-strenget bas

I denne kategori finder du strenge til 5-strenget el-bas. De bedste basstrenge til din 5-strengede bas – og priserne er som altid helt i bund.

37 vare(r)

Spiller du fem-strenget el-bas? Valget af strenge til din el-bas skal være let - også til dig, som gerne vil have flere strenge at spille på din bas-guitar, så du derfor har valgt at spille fem-strenget bas.

Fem strenge at spille på bas-guitaren

Du ved selvfølgelig godt, hvor fedt det er at spille femstrenget bas, så der er vel ikke nogen grund til at holde længere salgstaler til fordel for den 5-strengede bas-guitar, vel? Fem strenge til bassen bør være en menneskeret, så du som bassist altid kan ramme det dybeste, fedeste groove når du tager alle dine 5 strenge i brug på el-bassen.

De billigste 5-strengede sæt til din el-bas

Hos DanGuitar.dk har vi altid antennerne ude for at skaffe vores 5-strengede bas-kunder de bedste og billigste priser på strengesæt med fem strenge at spille på.

Fem nye strenge til din bas

Vi har altid masser af sæt på lager med 5 strenge til el-bassen, så du kan komme videre i karrieren og af sted til det næste spillejob eller i øvelokalet. Du kan købe strengene online, hvor vi altid har åbent, og vi sender dine nye bas-strenge så hurtigt vi kan. Hurtig levering af dine nye strenge til den femstrengede bas er faktisk noget af det, vi er kendt for her hos DanGuitar.dk