Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Forstærkere

Basforstærkere. Vi har i denne gruppe samlet vores basforstærkere. Du finder her et godt udvalg af basforstærkere i combo-udgaver.

16 vare(r)

To hovedtyper af basforstærkere

Der findes to typer af basforstærkere: en combo-basforstærker hvor forstærkeren og bashøjttalere er monteret i en enkelt enhed, som typisk er et kasseformet trækabinet. Det er den mest almindelige type basforstærker. Den anden type basforstærker er med et løst forstærker-hoved eller "top" som indeholder det elektroniske kredsløb, herunder forforstærkeren med indbygget effekt-behandling og effektforstærkeren. Højttalerkabinet er en ekstern enhed, som man så slutter til forstærkerhovedet, for at få et basforstærker stack.

Forstærkerne har mindst én 1/4" jack-stik indgang (også kaldet stor jack (6,3 mm)), hvor kablet fra den elektriske bas tilsluttes.

Basforstærkeren kan også være udrustet med andre indgange, f.eks. en ekstra indgang, "send & return"-jackstik til at skabe et effektloop (til at forbinde effekter som f.eks. kompression, rumklang osv.) eller et ekstra højttaler-stik (til tilslutning af et ekstra højttalerkabinet).

Nogle mindre øve-basforstærker har stereo-RCA-stik (phono-stik) til tilslutning af en CD-afspiller, MP3-afspiller eller anden lydkilder og et 1/4" jack-"hovedtelefonstik", så bassisten kan øve sig uden at forstyrre naboer eller familiemedlemmer.

Vi ligger inde med den rigtige basforstærker til dig

Der er stor forskel på udvalget af basforstærkere. Til den nystartede bassist har vi gode og vellydene combo basforstærkere, som er lette at anvende, og som er billige, så du har råd til alt det andet bas-udstyr du skal ud og anskaffe dig. Vores basforstærkere til begyndere er lette at håndtere, og de spiller ikke højere end nødvendigt.

Hvis du spiller sammen med andre, så har du brug for en forstærker, der kan spille højere, og som har en større højttaler. Hos DanGuitar har vi basforstærkere, der kan levere de watt du skal bruge til at spille et øvelokale eller en scene op, og som har de egenskaber, som du skal bruge for at kunne producere en professionel el-bas lyd. Vi har basforstærkere som egner sig til alle musikgenrer og til alle behov. Vi har både transistor og rør basforstærkere, og vi har sågar basforstærkere som specifikt er bygget til akustisk bas.

Godt håndværk

Fordi vi selv importerer mange af vores produkter, kan vi garantere dig en lav pris på vores basforstærkere, og stadig i høj kvalitet. Både til akustiske og elektriske basser. Har du spørgsmål omkring hvilken type basforstærker, der vil passe til dig og dit øvrige udstyr, hjælper vores medarbejdere dig gerne med gode råd og svar på dine spørgsmål.

Få alt til din bas og basforstærker

Foruden basforstærkere har vi også masser af bas-tilbehør som f.eks. kvalitetsstrenge, tunere, kabler, robuste kasser, tasker og flight cases, strømforsyninger, stativer osv. Og vil du have mere føling med bassens forskellige muligheder for at lave fed lyd, ligger vi også inde med forskellige instruktions-DVD'er, nodebøger og meget andet.

Vi tager hånd om din basforstærker

Vi leverer lynhurtigt til hele Danmark til meget lave priser. Du har også mulighed for selv at afhente varerne på vores lager i Grenå. Vores kundeservicecenter står klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi gør meget for dig

Har du besluttet dig for at købe en ny forstærker til favørpris, skal vi nok guide dig igennem en sikker handel fra overvejelse til køb. Vi spiller selv musik, og har stået i de samme situationer omkring køb af udstyr, som du står i. Hos os er du garanteret en god kvalitet uden at det skal koste for meget – og med vores korte leveringstid skal du ikke vente længe på at kunne få endnu bedre lyd med din bas.