Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Rengøring

Vi har her rengøringsmidler til guitar. Med disse klude og rengøringsmidler kan du nemt vedligeholde din guitar på en god måde.

27 vare(r)

En guitar kræver kontinuerlig rengøring, service og vedligeholdelse, for at den kan fungere og præsentere sig fra sin bedste side. Den skal holdes ren med polish og microfiber klud, gribebrættet skal have olie og være fri for skidt. Mekaniske og elektroniske dele skal renses, så de fungerer optimalt. Akustiske guitar har godt af at blive udrustet med en humidifier, der sørger for at guitaren ikke tørrer ud, mens strengenes levetid kan forlænges betydeligt, hvis man husker at rengøre dem, og give dem den rigtige behandling.

Hos DanGuitar har vi alt det nødvendige tilbehør til rengøring og vedligeholdelse af guitarer. Vi har afprøvede og sikre rengøringsmidler til din guitar, og alt det tilbehør du skal bruge, for at holde din guitar i optimal stand. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde din guitar, så hjælper vi dig, hvis du har et spørgsmål. Kontakt vores kundeservice, der er eksperter i musik og instrumenter, så hjælper vi dig, og finder det rigtige produkt. Hos DanGuitar har vi udvalgt de bedste produkter til guitarer og andre instrumenter, til den bedst mulige pris, således at du får mest for dine penge. Vores salgsteam består af erfarne musikere, der har stor viden om guitarer og deres vedligeholdelse. Således garanterer vi god service, hvor vi lover at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvilket rengøringsprodukt du skal vælge. Kontakt os gerne via vores telefon eller ved at sende en e -mail, så lover vi at hjælpe hurtigt. Vi har også en sikker og god bytteret, hvis du kommer hjem, og har købt det forkerte rengøringsprodukt. Hvis du vil se flere af vores spændende nyheder og gode tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.