Loading

Kasser

Hvis din bas skal sikres bedst muligt, er en hardcase det bedste valg. Alt efter variant og kvalitet modstår de både de fleste slag og er vandafvisende i forskellig grad.

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

2 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Det handler om beskyttelse, sikring og professionalisme. Du skal passe godt på din bas og beskytte den, og her er en kasse, en hardcase, hardbag eller en flightcase til bas det rigtige valg. Din el-bas fortjener den bedste beskyttelse, og det får du med en kasse til din bas.

Flightcase til bas

En kasse eller flightcase til bas beskytter både mod stød, slag, temperaturskift og i et vist omfang også mod fugt. Så hvis du gerne vil passe bedst muligt på din bas, skal du have en kasse eller flightcase til bas. Kassen til bassen har altid et håndtag, du kan bære den i, og den er hård, så den beskytter din el-bas bedst muligt, og det er også derfor, at man somme tider kalder den en hardcase til bas eller en "hardbag".

Kassen til din el-bas

Hold øje med denne side her hos DanGuitar.dk for vi bestræber os hele tiden på at skaffe det bedste udvalg af beskyttelse til din bas, så her kommer hele tiden nye kasser og flightcases til salg. Man siger, at den bedste kasse er den, du bruger. Og sådan en kasse til bas vil du komme til at bruge masser af gange på landevejene i ind- og udland, hvor den vil være med til at sørge for optimal beskyttelse til din basguitar. Den giver god beskyttelse mod luftfugtighed, stød og slag, og så ser det altså bare mere professionelt ud, at du pakker din bas ud af en case, når du ankommer til dit spillejob.

Bas-kassen kan være udstyret med lynlås eller hasper, så køb dén beskyttelse og hardbag, du har mest lyst til at lukke op for, når du skal åbenbare bassen og dens herligheder.

Hvilken form skal en kasse til bas have?

Hvis du køber en generisk universalkasse til bas, så er der næsten 100% garanti for, at kassen passer godt til din el-bas, men for alle tilfældes skyld, så tilbyder DanGuitar.dk altid en god returret både på bas-kasser og andet udstyr, så du har mulighed for at bytte kassen, hvis den mod forvetning ikke passer til din bas, eller hvis den på anden måde er anderledes, end du forestillede dig, at din kasse til bas skulle være.