Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge til 6-strenget bas

De fedeste grooves lyder bare bedre på de fleste strenge! Her på siden er der fyldt med ekstra, nye sæt med strenge til din seks-strengede bas. For når du har valgt den 6-strengede el-bas, skal du selvfølgelig også have et stort udvalg af strenge til din basguitar.

4 vare(r)

Strenge-sæt til den seks-strengede el-bas

Et godt sæt med 6 strenge til din 6-strengede bas kan også være både billigt og i god kvalitet, samtidig med, at vi hos DanGuitar.dk sikrer dig et rigtigt godt - måske endda det bedste - udvalg af strengene til din 6-strengede el-bas. Så når du gerne vil spille på alle strengene, så har vi udvalget til en 6-strenget bas her hos DanGuitar.dk.

Valg af strenge til en seks-strenget bas

Når du skal vælge det perfekte sæt nye strenge til din 6-strengede bas, er det vigtigt, at du er opmærksom på tykkelsen af dit strengesæt. Strengene kan have forskellige tykkelser, farver og måden de er spundet på, men det ved du selvfølgelig allerede, når du har valgt at spille på seks strenge, for sådan en seks-strenget bas er jo ikke noget begynderinstrument. Den skal bare have et sæt med 6 nye strenge engang imellem, for at give dig mulighed for at blive ved med at holde det dybeste groove med dine seks nye strenge i sættet fra DanGuitar.dk.