Loading

Ørepropper

Musikelskere elsker ikke bare musik, men ofte også høj musik. Det er en måde at få den totale lydmæssige oplevelse af musikken – uanset om det handler om klassisk musik eller rock. Men høj musik kan have negative konsekvenser for din hørelse. Derfor anbefaler vi, at du beskytter hørelsen med et par ørepropper.

11 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

11 vare(r)

Side 1 af 1

Sorter faldende

Hyletonen, der aldrig forsvinder

For efterhånden mange år siden begyndte læger over hele verden at rette vores opmærksomhed mod den mere og mere udbredte høreskade tinnitus. Uhyggeligt mange lider i større eller mindre grad af tinnitus og høj musik er én af synderne. Den konstante susen eller kimen for ørerne, som er konsekvensen, er til stor gene, så det at tage sine forholdsregler er sund fornuft.

Andre høreskader

Tinnitus er nok den mest kendte konsekvens af for høj musik, men der findes en række andre høreskader, som ørepropper kan være med til at forebygge. Andre skader er f.eks. hyperacusis (lydoverfølsomhed), displacusis (dobbelthørelse) og distortion (forvrængning af lyde). Der er altså mange gode grunde til at købe et par ørepropper!

Hav tålmodighed ved tilvænning

Ørepropper til musik skal sikre, at lyden ikke er så høj, at den kan forvolde skade, samtidig med, at musikken stadig lyder godt. Hvis propperne dæmper diskantområdet for meget, lyder musikken mere ulden. Det kan desværre gøre, at man fristes til at droppe ørepropperne. Ørepropper medfører en forandring i lydbilledet, som kræver tilvænning. Det kan være lidt svært i starten, men med tiden vænner man sig til det. 

Mange glemmer at passe på hørelsen

Undersøgelser viser, at forholdsvis få musikere beskytter deres hørelse tilstrækkeligt – med den kedelige konsekvens, at de får skadet hørelsen. Mange fortryder, at de ikke selv har gjort mere for et forebygge skaderne, som følger dem resten af livet. Skader som tinnitus og hyperacusis (lydoverfølsomhed) er kedelige følgesvende, når man lever af at spille musik.

Tænk dig om før det er for sent

Tag dine forholdsregler og pas på din hørelse før det er for sent. Har du først fået en høreskade, må du lære at leve med den, for den forsvinder ikke igen. Forebyggelse er derfor den bedste måde at bevare en god hørelse på gennem hele livet – og øreproppen er svaret! 

Pas på den høje musik!

Er du vild med at gå til koncerter med et kraftigt lydbillede, eller opholder du dig i lokaler, hvor der bliver spillet høj musik, vil du have glæde af et par ørepropper til at forebygge skader på hørelsen. Du kan hos os få et par superbillige ørepropper, som vil være en god beskyttelse for dine ører. For ganske få kroner kan du undgå at ødelægge din hørelse.

For den udøvende musiker

Når du spiller f.eks. trommer, er det vigtig at passe på ørerne. Som udøvende musiker er der en særlig udfordring forbundet med at vælge ørepropper, da det er så afgørende, at propperne dæmper hele lydbilledet nogenlunde ensartet uden at alle detaljerne i musikken går tabt. 

Supergode priser

Hos os kan du få både den helt enkle øreprop til almindeligt brug til beskyttelse af dine ører – eller den mere avancerede øreprop til dig, der selv spiller musik og er afhængig af at kunne høre alle detaljerne i musikken. Begge dele til yderst favorable priser i forhold til, hvad du ellers skal give.

Vi har meget mere tilbehør

Ørepropper er bare ét eksempel på alt det tilbehør, du kan få hos os. Tag en rundtur på vores hjemmeside og se de mange gode tilbud, du kan vælge i mellem – ikke bare til dig, der spiller trommer, men til alle for hvem musik er et must!