Loading

Stativer

Her finder du kategorien for guitarstativer og basstativer. Vi fører mange typer af guitarstativer til at stille på gulvet, vægophæng til guitar, guitarstøtter og fodskammel til guitarister.

Find det rigtige guitarstativ til din guitar hos os!

Her i denne kategori finder du stativer til både guitar og bas. Vi har mange unikke guitarstativer til din guitar. Både guitarstativer til at stille på gulvet, vægmonterede guitarstativer, guitarstøtte og fodskamler til guitarister. Så hvis du elsker din guitar, så er et guitarstativ helt afgørende for, at guitaren vedligeholdes og ikke bliver ridset, eller bliver unødigt slidt. Det er også en dejlig detalje i hjemmet, hvis guitaren hænges op langs væggen, eller over sofaen i et vægmonteret guitarstativ.

Gulvstativer

Vores guitarstativer til gulve er lavet i en robust metalkonstruktion, der giver en solid god støtte til din guitar. Nogle af de gulvstativer, der kan købes hos DanGuitar, egner sig bedst til el-guitarer, mens andre er bedst egnet til akustiske, men du kan også købe et gulvstativ, der kan bruges til begge dele. Således er gulvstativet til guitaren en praktisk og enkel løsning til opbevaring af guitaren, så du hurtigt og sikkert kan lægge guitaren væk. Nogle af modellerne kan justeres i højden, så gulvstativet tilpasses din guitar. En anden fordel ved mange af guitarstativerne er, at de kan pakkes sammen, hvilket gør det let at transportere, og så fylder det heller ikke så meget.

Vægophæng

Vægophæng til din guitar er monteret med skruer på væggen, og disse stativer kan tilpasset næsten alle guitarer. Vægbeslaget til din guitar er lavet af jern, hvilket gør dem solide, og er belagt med skridsikkert gummi, så din guitar kan hænge sikkert uden at guitaren glider ud af holderen. Det er altid vigtigt at være opmærksom på, hvilken væg du hænger vægophænget på, uanset om det er en gipsvæg eller en betonvæg, er det vigtigt at tilpasse de korrekte skruer til hvilken væg det er. Efter montering af guitarophænget skal du altid teste holderen med din hånd, så du er sikker på, at guitaren hænger sikkert og godt på væggen. Fordelen ved at bruge et vægophæng som stativ til din guitar er, at du sparer gulvplads, og kan bruge gulvet til andre møbler.

I tvivl om hvilket guitarstativ der er bedst for dig? Vi hjælper dig gerne!

Hvis du er i tvivl om, hvilket guitarstativ du skal vælge, hjælper vi dig altid med at finde det rigtige produkt. Hos DanGuitar har vi valgt de bedste guitarstativer på markedet til den bedst mulige pris, så du får mest for pengene. Siden 2002 har vi arbejdet med musikinstrumenter og tilbehør online. Vores salgsteam består af erfarne musikere, der har viden om musikinstrumenter, lydsystemer og udstyr. Således garanterer vi god service, hvor vi lover at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til hvilket guitarstativ du skal vælge. Vi har også en sikker og god bytteret, hvis du ønsker at bytte dit guitarstativ til et andet.