Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Trådløst guitar-system

I denne kategori finder du vores trådløse guitarsystem. Hvis du interesseret i et komplet trådløst guitarsystem, så er det her du skal søge. Vi står selv for importen af vores trådløse guitarsystemer. Derfor kan vi tilbyde rigtig god kvalitet til en meget lav pris.

5 vare(r)

Et trådløst guitar-systemer hjælper dig med endelig at slippe af med det allesteds nærværende guitar kabel. Med et trådløst guitar-system slipper du for altid, at skulle være opmærksom på dit guitar kabel, og du får mere frihed til at bevæge dig rundt på scenen, i øvelokalet og derhjemme.

Trådløse guitar-systemer kan deles op i 2 kategorier: analoge trådløse guitar-systemer og digitale trådløse guitar-systemer. Trådløse analoge guitar-systemer er praktiske og pålidelige, mens digitale trådløse guitar-systemer er mere modstandsdygtige over for interferens, smarte og effektive.

Det gode trådløse guitar system lader dig klippe kabel forbindelsen mellem dit instrument og din forstærker. Det vil give dig fremragende lydklarhed og fantastisk brugervenlighed. Den største fordel ved disse systemer er bekvemmeligheden. Det eneste du skal passe på er, at sørge for at batterierne er fuldt opladet, og det er stort set det.