Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Strenge til 4-strenget bas

Du finder her vores udvalg af strenge til 4-strenget bas. Vi har de bedste og billigste basstrenge. Bassister er meget optaget af alt hvad der påvirker tonen i deres instrument. Som nystartet bassist vil du hurtigt opdage, at forskellige typer af bas-strenge kan give din baslyd interessante og unikke egenskaber. Hvis du leder efter en anden type bas-streng, end den du bruger i øjeblikket, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af strenge til både elektriske og akustiske basser.

62 vare(r)

Om bas-strenge til 4-strenget bas

Hvilke egenskaber vil du gerne have, at dine bas-strenge skal have? Det er måske et lidt lusket spørgsmål at stille til en bassist, for svaret kan indeholde mange faktorer. Mange bassister bruger f.eks forskellige strenge på de forskellige 4-strenget basser de ejer, eller de skifter strenge på deres 4-strenget bas afhængigt af den situation de skal optræde i. Selv de effekter du bruger, kan have indflydelse på, hvilke strenge du vælger at montere på din 4-strenget bas. Når alt kommer til alt, så er der ingen andre end dig selv, som kan beslutte, hvilke strenge der er de rigtige for dig at bruge. Det vi med sikkerhed kan sige er, at så længe at din bas har 4 strenge, så har vi hos DanGuitar et sæt 4-strenget bas-strenge til dig.

Strenge til 4-strenget bas har større betydning for, hvordan bassen lyder og fornemmes, end de har for guitaren. De 4-strenget bas-strenges tykkelse gør, i sig selv, at de har en meget stor indflydelse på den 4-strenget bas’s lyd, og den spillefornemmelse som din 4-strenget bas giver dig.

Forskellige typer strenge til 4-strenget bas

Roundwound strenge til 4-strenget bas er langt de mest populære bas-strenge, men så er der bassister, som søger bas-strenge, som giver mindre fingerstøj, og som har en varmere klang. Til dem har vi fladspundne (flatwound) bas-strenge, som har en helt unik klang og spillefornemmelse. Coatede strenge, såsom DR’s Neon bas-strenge har en ekstra lang levetid samtidigt med, at deres forskellige farver kan give din 4-strenget bas et stærkere udseende. Hvis du kan lide drop tuning, så kan du prøve DR’s Drop-Down Tuning bas-strenge. Og til din akustiske bas har vi både 4-strenget og 5-strenget sæt.

Med så mange bas-strenge til 4-strenget bas er det ligegyldigt, hvad du leder efter, for det er helt sikkert, at der her er et 4-strenget sæt bas-strenge, der kan levere det du søger efter. Det vigtigste er, at du får det sæt 4-strenget bas-strenge, som fungerer bedst for dig og din personlige spillestil.