Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Buffer

En buffer er vigtig for dig, der spiller elguitar eller bas med lange ledninger, måske en ældre eller billig trådløs løsning ELLER har mange pedaler i signalkæden. Bufferen genskaber dit signal og afbøder virkningen af det signaltab, du risikerer fra din lange ledning eller signalkæde. Den kan gøre din lyd klar og dynamisk igen.

En Buffer pedal er en af de pedaler, man ikke opdager, at man har brug for, før man får lov til at opleve, hvad en buffer pedal kan gøre for en elguitars signal.

En buffer er et aktivt elektronisk kredsløb, der holder dit guitarsignal intakt og bevarer frekvenserne i din guitarlyd. Hvis du har lange kabler eller en masse effektpedaler, eller en pedal med et svagt output, så kan en buffer hjælpe med at få din lyd tilbage til den rene tone, du leder efter. Visse kombinationer af pedaler, og en lang kabel føring, kan føre til at din guitar mister klang i diskanten. Det betyder, at du går glip af vigtige frekvenser, der er essentielle for, hvordan din elguitar placerer sig i et mix, og at du mister generel tonekvalitet.

En Buffer pedal placeres typisk først i starten af din signalvej, men det er bedst at eksperimentere med placeringen af din Buffer for at få optimale udbytte af din Buffer pedal.