Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

Top

Hvis man vælger løsningen med en top forstærker og kabinetter, har du et utal af kombinationsmuligheder. Vi kan hjælpe dig med at finde den kombination, der passer bedst til dine forventninger.

2 vare(r)

Måske du skulle overveje en forstærkertop til din el-bas? En topforstærker til el-bas kan kombineres efter forgodtbefindende med forskellige kabinetter, eller gå direkte i en mixerpult, når du skal indspille og ud på scenerne med forstærkeren til din bas.

Forstærkertop til bas

Der er mange grunde til at bruge en forstærker-top til el-bassen. Den er først og fremmest bare super cool og fed at se på sådan en forstærkertop til bas, men den er også praktisk på en helt anden måde, når du skal transportere din basforstærker-top. En top til bas giver dig øget valgfrihed og mobilitet med din bas, når du kan have din top til bas med i tasken, hvis du har valgt én af de lidt mindre bas-toppe.

En top til bas kan forstærkes igennem valgfri kabinetter og er dermed også let at bruge sammen med baggear, når du skal ud på scenerne. Den vil altid kunne gå direkte i mikserpulten på koncertstederne, eller hvis du skal indspille med din top-basforstærker i et studie. Den er lettere at transportere end en skrumlet forstærker til bas med alt i ét, og så kan din forstærker-top til bas også lettere beskyttes under transport. Og intet ser vel så cool ud som en forstærker-stack med top til forstærkning af din el-bas?

Top til dit bas-kabinet

Fordelene ved en forstærker-top til bas er næsten uendelige, og dét er i hvert fald mulighederne for at kombinere den med ét eller flere højttalerkabinetter. Du opnår den fordel, at din top til bas kan bruges sammen med flere forskellige kabinetter sammen eller hver for sig, så du kan forstærke din bas og få den til at lyde, som du gerne vil have - og meget højt! En forstærkertop til bas er som regel temmeligt kraftig, så du kan spille din bas så højt, du vil i igennem forstærkertoppen til bas.

En stack med forstærkertop

Det ser bare for fedt ud, når din top til basforstærkeren står oven på en brutalt udseende stak af højttalere til bassen. Du giver et indtryk af øget professionalisme samtidig med, at du kan tage din lyd lige derhen, hvor du gerne vil med din forstærker-top til bas. I det store udland kalder de det en "stack", men det skandinaviske udtryk "en stak" er lige så dækkende for den opstilling, du kan lave med din forstærker-top til bas. Du bliver helt elektrisk og kan spille smertefuldt højt med din top til el-bas!

Top til din bas

Husk, at DanGuitar.dk har åbent døgnet rundt, og vi er kendt for hurtig levering og god returret. Du kan dermed lynhurtigt købe og modtage en top til din bas, så du kan komme ud over stepperne og være med til at definere toppen af god bas ude på scenerne i hele verden!

Hvis din nye bas-top mod forvetning ikke lige er den den rigtige top til netop din bas, så har du en god mulighed for returret, så kan prøve igen med en ny forstærker-top til bas, indtil du rammer den helt rigtige!