Hurtig levering
Returret til 24/1-2023
Vi er e-mærket

König & Meyer

Karl König and Erich Meyer grundlægger i 1949 det firma, som vi i dag kender som König & Meyer. König & Meyer beskæftiger sig i starten udelukkende med fremstillingen af nodestativer, men allerede i 1951 udvides sortimentet til også at omfatte mikrofon- og instrument stativer, og i 1959 udvikler og producerer König & Meyer også deres egne højttalerstativer. I 1969 overtager Martin König efter Karl König og König & Meyer er på dette tidspunkt vokset til at have over 160 ansatte. I 1987 dør Erich Meyer og hans plads overtages af datteren Brigitta Meyer. König & Meyer er nu blevet de europæiske musikeres hofmærke, når det drejer sig om stativer og tilbehør til scenen.

2 vare(r)

König & Meyer har stort udvalg af stativer og kasser

De laver nu både nodestativer, højttalerstativer, mikrofonstativer, keyboardstativer, mixer stativer, rackkasser og alle former for instrumentstativer.

König & Meyer er stadig, den dag i dag, en af de få virksomheder i musikinstrument branchen, der er familieejet. I Wertheim, tyskland arbejder der dagligt over 270 medarbejdere med at fremstille udstyr efter de højeste kvalitetsstandarder. König & Meyer har siden 2007 været kvalitetscertificeret efter ISO 9001 normen. Og, for at opnå en holdbar og pålidelig kvalitet i alle König & Meyers produkter bruger de kun præcisionsstålrør, som er konsistente mht dimensioner og tolerancer. Alle metal- og plastdele fremstilles i egen produktion, og König & Meyer udvikler og bygger endda deres eget værktøj.

Gennem innovativ teknologi, moderne produktionsmetoder og konsekvent geninvestering i virksomheden, opnår König & Meyer den fleksibilitet, der er nødvendig for, at de hurtigt og let kan imødekomme kundernes behov og krav.